• 61
    galatasaray'ın ikinci yarıda yaratıcılıktan son derece uzak oyuncular sebebiyle ikinci devre pozisyon dahi üretemeden karşılaşmayı tamamladığı maç.

    nitekim hazırlık maçı olmasına rağmen korktuğumuz başımıza geldi ve servet çetin ile gökhan zan birbirlerini tamamlayan özellikleri olmaması sebebiyle leverkusen forvetlerine inanılmaz gol pozisyonları sundular.. birde buna serkan kurtuluş vesabri sarıoğlu'nun defansif anlamda beceriksiz futbolu eklenince malum leverkusen'in eren derdiyok gibi hareketli forveti tek başına koca defansı paspas gibi sirkeledi

    maçta dikkatimi çeken şey serdar eylik'in aynı kanatta oynayan sabri sarıoğlu tarafından hiç beslenmemesi oldu.. evet bundan bir önceki maçta da durum aynen bu şekildeydi.. çok dikkat ettim bu duruma.. dikine top oynamaktan aciz sabri sarıoğlu ısrarla bu çocuğa top atmadı ve serdar'da sabri'nin yoğun katkıları ile maçı ayağına 1 ya da 2 top deyerek tamamladı.. umarız üstad artık gün geçtikçe zıvanadan çıkan bu sabri sarıoğlu hareketine bir çözüm bulur..

    keza ikinci yarıda emre çolak'ın da çıkmasıyla takım tam olarak vasıfsız futbolcular topluluğuna döndü.. barış özbek, aydın yılmaz, mehmet güven, yaser yıldız, servet çetin, uğur uçar, emre aşık yaratıcılık olarak ve pozitif futbol adına birşeyler üreten adamlar değiller.. özellikle aydın yılmaz gibi artık iyice "sıradan" bir futbolcu olduğu gün yüzüne çıkmış topçunun bu takımda yeri yok !! ikinci yarı bir oraya bir buraya koşmaktan başka hiçbi halt yemedi.. ne çalım var, ne orta var ? e peki ne diye hala üzerinde duruyoruz ? demek bu adamın konya'ya attığı gol tesadüfmüş.. üzülerek söylüyorum ama gerek geçen seneki, gerekse bu sene hazırlık maçlarında gösterdiği futbol bu görüşü perçinliyor..

    gökhan zan'ın da saatli bomba olduğunu gördük bu maçta.. kardeşim hani senin boyun bosun ? her duran topta adamlar kafayı vurdu.. bu nasıl iştir ? aslında beşiktaş'ta oynarken yanında yer cücesi kalacak alex'e bile kafa vurduran bir adamdan ne bekleyebiliriz ki ? bu takımda eğer servet oynayacaksa onun tamamlayıcısı muhakkak emre güngör olmalıdır.. ya da gidin getirin şu rigobert song'u.. servet o varken kariyerinin zirvesine çıkmıştı.. eğer gökhan olursa çok pis dibe vuracak gibi görünüyor..

    bunun dışında emre çolak ciddi anlamda yaratıcı ve her an ne yapacağı belli olmayan tarzda bir adam.. sanırım bu sene kadroda kalacak gibi.. ben muhakkak onun yanında serdar eylik'in de kalmasını istiyorum.. son 2 maçında pek top gelmemesinin yegane sebebi sabri sarıoğlu'dur.. ya garez belliyor diyeceğim ama dilim varmıyor.. nedir kardeşim kastın bu çocuğa ? bu iki çocuk kalırsa en azından keita'nın olmayacağı ve kewell'ın potansiyel sakatlıkları karşısında kanatlarda son derece faydalı olabilirler

    alparslan erdem oynadığı futbol ile hakan balta'nın iyi bir yedeği olacağını ve volkan yaman'a güle güle denmesi gerektiğini ayan beyan gösterdi, mustafa sarp sahada yok gibiydi, topal'ı çok arattı, baros itiraz konusunda aynı hamam aynı tas.. kısacası galatasaray bu maçta tehlike sinyalleri verdi.. elbette as oyuncular sahada yoktu ve leverkusen as takımlaydı ama çok ümit bağlanan futbolcuların aslında ne olduklarını da böylece görmüş olduk..
App Store'dan indirin Google Play'den alın