resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 759
    fazla alternatifi olmayan teknik direktör. takımımız açısından diğer adaylara göre açık ara önde. diğer adaylar geride değil aslında diğer aday yok. tamamen luce üzerine eğiliyoruz. ben diğer adaylar arasından kendisini tercih ederim. diğer adaylar derken çıkan yalan haberlerdekilerden bahsediyorum. ancak şimdi fenerbahçe aragones etkisi yapmasıda olası bizim için. yaşı itibariyle eski hali yok o dinamizimi yok sonuçta aradan 12 13 yıl geçti. futbol bilgisi, ligi tanıması ile bize başarı getirebilir ancak şunu unutmamalıyız 13 yıl önce ki türkiye ligi ile şu an ki bir değil. eskiden direk deplasmana gidince örneğin antalya 3 yazıyorduk, rize direk 3 diyorduk. ancak şu an ki lig içinde o uçurum kalmadı.

    lucescu döneminde oynan ligde biz sadece armamızla deplasmanda 10 galibiyet alıyorduk kadro önemsizdi. artık ligde sivas, akhisar, antep, gençlerbilriği, bursa, kasımpaşa vs gibi daha diri takımlar var eskiye göre. bakalım eski de herhalükarda gol atabildiği defans yapıp takımlar yok. eğer gelirse sistemi eskide ki gibi mi kullanıcak kaldı ki maalesef biz defans yapamıyoruz.

    sonuç olarak luce'ye muhtacız. başka alternatif kariyerli isim yok. risk faktörü en az ligi tanıdığından ötürü. umarım pazartesi saçma bir teknik adam açıklanmaz gelsin umarım sabredilir ve başarı getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın