• 10238
    bende mali olarak buyuk bir krizde oldugumuz kanaatindayim.

    gerek amator sporlarda yapilmasi beklenen kuculme, gerek transfer konusundaki sesssizlik, gerek baskan tarafindan yabanci oyuncu transferi yapilmamasi ve mancini'nin gonderilmesi bu konuda yeterli doneleri sagladi.

    ustune bir de finansal fair play'den gelen ceza fazlasiyla korkutmustur.

    simdi uzaktan bakarsak olaylara, son 3 sezonun 2 turkiye sampiyonu, 1 kere sampiyonlar liginde ceyrek final, 1 kere 1. turda elenmis takim.

    nasil oluyor da bu basarilara ragmen kendini kurtaramiyor ve finansal fair play cezasi alip, transfer yapamayiz diye hocasini gonderiyor anlamiyorum.

    mancini sevdalisi degilim, kesinlikle de sevmem isteyen eski yazilarima rahatlikla bakabilir bunu net bicimde gorecektir.

    galatasaray da isler yolunda gitmiyor, bu cok fazla sekilde gozle gorulur bicimde gorunuyor. 3 senedir ust uste sampiyonlar ligine kalmis bir takim saglam yonetimle buralara gelmezdi.

    ortada bir tuhaflik var bu sezon, hem aysal da , hem yoneticilerde, verdigi demeclerde, yaptiklari tutarsin olaylarda bunu gozlemlemek mumkun.

    her mali kurulda fenerbahceden ekonomik olarak oyle iyiyiz, boyle iyiyiz, bizim bunlarimiz var, sunlarimiz var diyen her bir yonetim kurulu uyesi saniyorum fb'nin kac senedir cl gelirlerinden uzak oldugunu arastiyordur.

    sozun ozu sudur ki, bende bi korku fazlasiyla var, ister makara yapin, ister kelime oyunlariyla yanlislari kapatip, yonetimi aklamaya calisin.

    yonetim gitsin deme gibi bir derdim de yok, yapilan yanlis ortada.

    edit: 1 ceyrek final ve 1.tur heyecanla atlamisiz. bir galatasaray tutkunuuyardi saolsun
App Store'dan indirin Google Play'den alın