• 172
    bana göre son yılların en sikik transfer sezonudur. aldığımız ve alacağımız hiçbir oyuncu heyecan vermediği gibi kalıcı gözüyle de bakamıyorum. al işte daha dün aldığımız hajrovic kiralanacak gibi duruyor, salih dursun ve umut gündoğan'ın elden nasıl çıkacağı konuşuluyor ki mancini'nin kendilerine tutumu da çok olumlu olmadı. ontivero ve burdisso'ya ise değinmiyorum bile, tam bir fiyasko.

    lanet olsun amk, aldığımız adamları laf olsun diye alıyoruz resmen. samir nasri'nin mancini'ye dair dedikleri sanırım doğruymuş, adam aldırana kadar kırk takla atıp aldırdıktan sonra yüzüne bile bakmıyor resmen. çok kafam bozuk amk.

    ulan mancini, tamam hocamızsın diye destek verdik eleştirinin dozunu kaçırmadık ama adam ol lan, manchester city değiliz. kimi aldırıyorsan gerçekten ama gerçekten oynatacaksan aldır bak adamın asabını bozma. bıktım arkadaş, kimseye kalıcı gözüyle bakamıyorum sanki bugün alıp yarın satacakmışız gibi geliyor. olcan'ı alacağız misal, banko sol açığımız kendisi mi olacak? inşallah!
App Store'dan indirin Google Play'den alın