resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5083
    kendisinin şöyle bir #1495792 beyanatını gördüğüm başkan.

    adam ne demiş olcan ve gökhan ile ilgileniyoruz. sabah akşam sözlüğe yazılanların aynısı dimi ? ivet. mevlüt ile anlaştıklarını dany+2 milyon euro verdiklerini söylemiş. forvet hattına yerli takviye istiyorduk her gün onun girişimleri de yapılmış dimi ? ivet. stoper ve diğer transferi kimin istediği doğrultusunda gerçekleştiriyorlarmış ? teknik adamın. burası da doğru dimi ? ivet. bütün planlamalar yapılmış kulüplere teklifler sunulmuş ve bekleniyormuş doğru mu ? ivet.

    özet olarak olcan, gökhan, mevlüt ve teknik adamın isteği doğrultusunda bir stoper için girişimler yapılmış. eğer kanat oyuncularını alırlarsa bir tane de yabancı forvet imkanları doğuyormuş. bu yabancı forvet için de ellerinden gelenin en iyisini almak istiyorlarmış. bu ne demek oluyor ? transfer etmek istediği oyuncuları minimum bonservis + oyuncu şeklinde yaparak kadroda yer açmak ve forvet için daha sağlam bir ödenek elde ederek en iyisini transfer edebilmek. yani şöyle formülize edersek;

    olcan = oyuncu + para
    gökhan = oyuncu + para
    mevlüt = oyuncu + para

    kasadan çıkan daha az para + oyuncu fazlalıkları = 3 tane yerli oyuncu + yabancı forvet için transfer imkanı.

    doğum gününü kutlayarak yaptıkları planlamaların inşallah olumlu sonuçlanmasını dilediğim iş adamı.

    not: son olarak ''fatih terim istemiyordu gittiler sneijder'i aldılar yeaaaaaaaaaaaaa.'', ''teknik adamın istemediği transferi yaparak fatih terim'i göndermek istiyorlar yeaaaaaaaaa'', ''bülent tulun gitti bilerek fatih terim'in istemediği oyuncuyu aldı yeaaaaaaaa.'', ''batalla'dan kötü topçu yeaaaaaaaaa.'' diyenler şu anda sneijder'e heyran heyran. hemde o kadar çok savunuyorlar ki artık sneijder'i. sanki galatasaray altyapısından yetişmiş canını yidiğim. gadasını aldığım.

    sneijder'i göndermek istiyor diye bok atanların dikkatine. sneijder'i takıma getiren de ünal aysal'dır. are you kola ? disko ? ayükünnü ?

    (bkz: bazen insan hayret ediyor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın