• 753
    tüpçü ve kader ortağının oluşturduğu takım. tabi bu takımı oluştururken 5+0+3 gibi saçma bir düzene kendileride kurban gidiyor. ama mecburlar çünkü fbjk için en ideal sistem bu. ne zaman fbjknin elindeki yerliler tükenip, yabancılar çoğalacak işte o zaman sistem değişecektir. zamanında bu sistemi yerden yere vuran, itin sokmadığı tarfı kalmayan türkiye futbol korgenerali, nedense bu kader ortaklığından beri sesini çıkarmamıştır.

    ama kendisi çok zeki adam. baktı galatasaray sallanıyor, baktı ki dünya kupası elinden zaten kaçtı ve euro 2016 ya bu yeni sistemle gidemeyeni döverler. hop hemen atladı. parasıda mis. güzel valla. ama kusura bakmasın bi cacık oynattığı yok. estonyayı andorayı falan yendi bir anda "ooo büyük hoca" oldu. ama oynadığı tek final maçını hem de içeride kaybedince nedense hiç bi sorumluluk üstlenilmedi. suç yine avcıda kaldı.

    euro 2016'ya bizim bakkal hüseyin abi bile götürür bu takımı. ama orda da gruptan çıkamayınca hakemdi carttı curttu geçiştirilir. dünya kupası elemelerinde aynı tas aynı hamam devam eder bir halt yapamadan elenir.

    edit:ydt
App Store'dan indirin Google Play'den alın