• 385
    son yıllarda geçen transfer dönemleri arasında şahsımı ve tahminim tüm taraftarları en çok mutlu etmiş transfer sezonudur.

    umut bulut milli takımın golcülerinden; kiralık da olsa kadromuza katılmıştı. ligde kemiksiz 15 gol atangillerden.

    dany nounkeu, tam bir sürpriz transferdi ve hep dediğimiz ''ah bu antepler karabükler bu adamları nasıl buluyor'' dediğimiz bir zamanda gelmişti. farklı tipte bir defanstı hızlı ve risk alan.

    hamit altıntop, milli takımın en önemli oyuncusu, muhtemelen en kariyerli türk futbolcu. yıllardır ha geldi ha gelecek denilen adam. ve fenerbahçe'nin elinden aldık kendisini.

    burak yılmaz, ligin 33 golle son gol kralı. 3 yıldır artan performansı ve yerli forvet kıtlığında ilaç gibi gelecek olan yetenekli ve kendini geliştiren oyuncu. ve 5 milyon avro gibi cuzi bir miktara gelmişti sözleşmesindeki özel bir madde ile.

    nordin amrabat, 2-3 ay boyunca kayseri satmıyor galatasaray bastırıyor haberleri ile hepimizi usandıran transfer. belki fazla aparaya geldi ama aylarca manşetten düşmeyen adamı pahalı ve zor da olsa almak çoğu taraftarımızı sevindirmişti kuşkusuz.

    felipe melo, geçirdiği rüya sezonun ardından tekrar kiralık olarak alıyorduk kendisini. aylarca manşetlerden düşmemişti. taraftarın yıllardır beklediği oyuncuydu. belki hagiden sonra ilk kez taraftar bir yabancı oyuncuya haklı olarak tapıyordu.

    cris, son dakika transferi biri için günü kurtarması açısından son derece mantıklı bir transferdi kağıt üzerinde. nitekim devre arasında yollanmıştı.

    ve bu sezonun devre arasında,

    wesley sneijder, maestro. dünyanın en iyi ilk 5 10 numarasından biri. son yıllarda düşüşte de olsa galatasaray'da kendini bulacaktı.

    didier drogba, bir efsane. bir önder, çare. afrika futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli forvetlerden. unutulmaz maçlarda unutlmaz goller atarak o da yer edecekti taraftarın kalbinde.

    aykut erçetin, o da bir efsane :( 2008 şampiyonluğunda çok emeği vardı ama hiç 1. tercih olmadı. hoş ki kendisi sakallı orangutan'dan çok daha iyi kaleciydi zamanında.

    gerçekten de efsane bir transfer dönemiymiş. 30 milyon euro harcanmış bonservislere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın