resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5942
    muhtemelen bir danisman tarafindan giyim tarzini belirleyen futbolcumuz.

    tek sorunu ustune giydigi seyleri vucut yapisina uygun mu degil mi diye bakmadan giyiyor ve cogu zaman giydigi kombin tam olmasi gerektigi gibi degil.

    http://instagram.com/p/ooj_kFyvsI/

    ince kesim pantolonlarla aski takmak ne kadar son 2 yildir her yerde moda olsa da kravatla bunu kombinlemek cok ucuz ve yanlis. rock yaptigini sana bir cok turk grubunda gorebileceginiz bir durum. ama asil sorun gomleginin kollari. hem ince aski, hem ince kravat takiyorsan gomlek kollari bu kadar paspal duramaz. saat ve bileklik de uyumsuz.

    http://instagram.com/p/on38dyyvnw/

    takim elbisesi cok dogru bir secim. ozellikle ayakkabi ustu biten dar kumas pantolon uzun boylu biri icin cok dogru bir secim. fakat ceketin kollari boyle bir takim icin fazla genis. bilek kismi daraltilmis olmasi gerekirdi. ayakkabilari cirkin degil ancak kotu bir secim.
    emre colak ise fazla cakma bir sey denemis. pacasi bu kadar genis bir pantalonun pacalarini kivirirsaniz bacaginiza oturmaz, havada kalir. pantolonu da yeterince ince kesim degil. ayakkabisini jt'de gorseniz duzgun dururdu belki, emre'de egreti durmus.

    http://instagram.com/p/orLUR2Svqk/

    pantolonu yine guzel. ayakkabisi kesinlikle benim tarzim degil yine de oyle bir pantolon icin uygunsuz diyemem. tshirt ile ilgili sknti ise burak'in ceket alir gibi bir beden kucuk almis olmasi. bir beden buyuk olsa bu kadar siritmazdi uzerinde. ayrica hem pantolonu hem de tshirt'u fazla koyu renk gorunuyor resimde (filtreden dolayi). bileklik yine uyumsuz.(belki birisinden hediyedir) posture'unu duzeltip daha guzel bir durusa sahip olabilirse bu tarz tshirtleri uzerinde daha iyi tasiyabilir. takim elbiseler icin de aynisi gecerli.

    burak'i denemeye calismasindan dolayi takdir ediyorum. madem bu kadar dar ve ayakkabi hizasinda pantolon giymeyi seviyor, kendisine kravat yerine papyon oneririm. (el yapimi tasarim papyon) klasik takim yerine o pantolonlarin uzerinde tasarim ceketler giymesi daha basarili kombinler yapmasini saglar. (vivien westwood kesin giymeli, lova, endovanera...) o pantolonlarin altina yuksek taban kaba ayakkabi yerine daha ince ayakkabilar veya yarim bilek ayakkabilar giymeli.

    galatasaray sozluk fashion&trends departmanindan saygilar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın