• 168
    adettendir gruplar için tahminlerde bulunalım :

    (bkz: 2014 dünya kupası a grubu) : evsahibi brezilya burayı rahat geçer gibi duruyor. meksika'nın turnuvaya tam hazır olduğunu düşünmüyorum. hırvatlar perisiç, modriç ve rakitiç'li orta sahalarıyla 2.liği alırlar. kamerun en fazla 3. olur.

    (bkz: 2014 dünya kupası b grubu) : ispanya ve hollanda grupta ilk iki sırayı alır. yalnız şili'nin bu takımlara çok zorluk çıkaracağını düşünüyorum. alexis sanchez, vargas, marcelo diaz gibi etkili hücumcuları var. şanssızlıkları 2 kafa takımın grubuna düşmeleri. avustralya sonuncu olur.

    (bkz: 2014 dünya kupası c grubu) : 4 bilinmeyenli bir denklem gibi bu grup. kısır maçlar, bol beraberlikler izleyeceğiz gibi. kolombiya'nın 1. olmasını bekliyorum. sıkıcı yunanistan grup sonuncusu olur,* japonya'nın 2.olabileceğini düşünüyorum burda.

    (bkz: 2014 dünya kupası d grubu) : ingilizlerin yine hayal kırıklığı yaşayacağı grup. favorim uruguay. cavani ve suarez'li forvet hattı müthiş. italya ingiltere'yi geçer, 2.olur. kosta rika 0 çeker.

    (bkz: 2014 dünya kupası e grubu) : fransa minimum 7 puan alır ve 1.olur. isviçre'de 5 veya 6 puan alır, 2.olur. honduras etkisiz eleman olur bu grupta.

    (bkz: 2014 dünya kupası f grubu) : arjantin rahat geçer burayı. boşnaklar 2.lik için favorim. iran 0 çeker.

    (bkz: 2014 dünya kupası g grubu) : en zevkli grup bu olacak gibi. gana var daha ne olsun :) almanya santraforsuz gibi. 36'lık klose var. biehoff'u da getireydiler iyiymiş. neyse turnuvanın favorilerinden kendileri. almanya 1- portekiz 2- gana3 olur diyorum.

    (bkz: 2014 dünya kupası h grubu) : herkesin sürpriz adayı belçika bu grubu lider bitirecek gibi. ama şanssızlıkları çarprazdan almanya veya portekiz'in gelecek olması. rusya 2.liği alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın