resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5928
    bu reinada loca işinin aslını bilmiyorum ama gercekte boyle eglenceleri varsa bile performansına golge dusurmedikce bize bir zararı yok. şöyle acıklayayım mesela bu sene burakın cok gol kacırdıgı maclar oldu, kanatta yararsız oldugu maclar oldu.

    ama burakı asla kacak dovusurken yakalamadık. mesela drogba bir cok mac hayalet gibi oynayıp kacak dovustu. bunda ilerleyen yasın da tabiiki etkisi var. elim varmasa da selcuk da cogu macta kacak dovustu. ama burak gercekten kanatta ayagına aldıgı topu kaybetcegini bilse de gitti baskı yaptı ve topu aldı. denedi. hicbir macta burak bugun mucadele etmedi kelimesini kullanmadım. gol kacırdı mı? cok. ama mucadele etmedigi mac var mı? yok.

    o nedenle bos zamanlarını ister reinada ister camide degerlendirsin. ister ailesiyle evde dursun ister arkadaslarıyla batak atsın. önemli olan bu adamın sahada ne verdigidir. burak her mac sahadaki en hırslı adamlarımızdan birisi oluyor, izleyen goruyor bunu. bu mucadele devam ettikce istedigi gibi gecirsin bos vakitlerini.

    bu sene kendisini takımın 1. forveti olarak gorecek yeniden. drogbanın yancısı olarak hissetmeyecegi icin performansının yukselecegi dusuncesine aynen katılıyorum. yeterki su adama destek verelim. kacırdıgı bir golden yada atamadıgı bir pastan sonra yuhalamayalım ugultular cıkmasın tribunlerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın