resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5927
    şöyle olsa, böyle olmasa diye yazılan yazılar kabak tadı verdi artık. yabancı sınırı var bu ülkede kardeşim. olmasa şöyle gibi bir şeye kafa yormak anlamsız. yerli golcüler içinde en iyisi, en çok pozisyona gireni, en çok atanı burak.

    iki senedir şampiyonlar liginde ilk onaltıya, ilk sekize kalıyoruz. burak ilk onaltıya kalan diğer takımda 11e giremez, neredeyse şampiyonlar liginde gol kralı olduğu sezon bile giremezdi. ama hücum hattına yabancıları doldurup arkayı yerlilere bırakmanın ne demek olduğunu da çok çabuk unutmuşuz. lincoln, keita, kewell, baros, elano, keita hepsi de büyük futbolculardı. arkalarında bam, servet, sabri, balta...

    forvet arkası sneijder, önüne yabancı forvet, kanatlara yabancı derken, savunmayı tamamen yerli bir dörtlüye bırakmak lazım. türkiye liginde pek çok maçı böyle çıkarabiliriz ama profili yüksek maçlarda, zor deplkasmanlar, derbiler, avrupa maçlarında geride chedjou gibi bir stoper ya da tellses gibi hızlı bir bek kullanmak isteyeceğiz. o yüzden burak bu takıma lazım. olcan da lazım, ishak da, gökhan töre de. hatta batuhan da, mevlüt de lazım.

    ortada bize karşı oynanan bir oyun var. fener anasının liginde oynadığı sürece, bizim önümüz kesilmek isteniyor. hatta fener 4. yıldızı bizden önce taksın istiyorlar. neredeyse bütün bir sezonu tribünde geçiren hamite verilen para veriliyor burağa da. burak hakediyor mu bu parayı? asla. selçuk da asla haketmiyor. hatta ikisi de uzun bir süre forma giymeyi bile haketmiyor. ama 5+3 bu işin realitesiyse bu deveyi güdeceksin, yapacak bir şey yok.

    ama ekürisi ile bu sözleşmeleri imzalayıp sonra yine reinalardan çıkmayacaklarsa, bunlara bu parayı verip yönetemeyen yönetimi de, teknik kadroyu da bu sözleşmelere rağmen iş etiği olmayan bu karaktersizleri de, insan içine çıkamayacak hale gelene kadar her maç yuhalamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın