• 13
    bu adamlar geçirdikleri ilk sezonlarda gösterdikleri başarılı performanslarla bizlere hem başarı sağlarken hem de fbjk li arkadaşlar arasında melo ile psikolojik üstünlük olarak gösteriliyordu. bütün gol ve asistlerindeki hareketlerine övgüler yağıyordu. sonraki sezon yapılan sneijder ve drogba transferleri hepimizin gördüğü gibi bu ikili yapıyı salladı biraz. sneijder kendi performansını toparladıktan sonra gayet güzel takımla uyum sağladı hatta burak ve selçukla da ama drogba nın saha da serbest vuruş anlarındaki seçimleri, oyuncu değişiklikleri sırasındaki tavırları dengeleri bozuyordu. (drogba çok iyi bir oyuncu forvette çok güçlü olmamızı sağlamıştı fakat bu sezonki tavırları ben ve bir çoğumuzu ona karşı olmaya zorlamıştır özellikle chelsea maçları. bir nevi kendi etti kendi buldu diyebilirim.)bu sezonsa selçuk ve burak ikilisinin saha da yaptığı her yanlış harekette taraftar tarafından çok büyük bir şekilde eleştirilmesi bence taraftar olarak yaptığımız yanlışlardan biri tabiki sorgulayacağız performanslarını ama drogbanın alakasız serbest vuruşu dağlara taşlara gidiyorken "olsun o vursun bir olmadı iki olur" tarzı laflar yapılıyorken selçuk ve burak'ın bu kadar eleştirilmesi cidden çok yanlıştı. bu hasan şaş'ın "hagi vurunca bir şey yok ben vurunca auuuvv" lafına örnek olan bir yanlış.
    mesela burak ve selçuk'un her hangi bir mekanda şöyle bir http://www.turkiyegazetesi.com.tr/.../118040_drogba_1.jpg fotoğrafı haber yapılsaydı çok daha fazla tepki gösterilirdi zaten oynayamıyorlar iyice salmışlar tarzında. ama drogba işte belki burdaki yazar arkadaşlarınında bir çoğunun fotoğraftan haberi yoktur.

    selçuk bu sezon cidden kötüydü evet ama burak tam olarak forvet bölgesinde oynamasa da bir sürü gol atmış -ki kaçırdığı pozisyonların çokluğu malum-. ayrıca burak ın cezalı veya sakatken oynayamadığı maçlarda çok zor pozisyonlara giriyoruz ortada böyle bir durum ve yabancı sınırlaması varken sezonu 8. bitirmiş bitik bir takıma gelen ardından üst üste şampiyon olan avrupada belli bir başarı sağlayan kadroda belli bir katkıyla yer alan bu iki oyuncuyu kötü geçirdikleri bir sezonun ardından daha fazla desteklememiz gerekiyor ikisi de duygusal ve kendilerine güvenilen bir yer de o güveni boşa çıkarmamak için canla başla oynayabilirler yeter ki o güven olsun. bu sözleşmeler ile yönetim bir yandan tekrar güven tazelemesi yapmış oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın