• 10214
    liglerin bitmesi ve 2014-2015 yılı için kara kara düşündüğümüz sözlükçe üzerinde tartıştığımız, canımız ciğerimizdir. malum transfer istiyoruz hepimiz takıma. kim yararlı olur kim olmaz. bunların tartışmasını yaptığımız bu günlerde takım için bir kaç şeyin altını çizmek isterim.

    ffp denilen olay var malum. uefa'da aba altından gösterdi sopayı. ilk önce buna uygun bir şeyler yapmamız gerek. daha sonra 5+3 denilen saçmalık için düşünmemiz gerek. bu ikisi bir araya getirerek üzülerek söylüyorum ki şampiyonlar liginde pek fazla başarı göstereceğimizi düşünmüyorum. maksimum çeyrek final oynayabiliriz. o da makul takımları çekersek.

    chelsea'yle bir eleme oynadık. onların kadrosu 400 iken bizin 140'dı. ama uefa bize ceza verdi. demek ki gelirimiz yok. demek ki büyüyemiyoruz. ama dzeko'ları lavezzi'leri takımda görmek istiyoruz. tabi istiyoruz. neden istemeyelim, kupa 1'de başarı istiyorsak neden istemeyelim. ama olmuyor. başkan çıkıp bu oyuncuyu ben alıyorum takıma cebimden dese yine uefa karşı çıkıyor. parayla da konuşamıyorsun. bakın dandik dediğimiz fransa ligininde yayıncı kuruluşun 2012-2013 yılında sadece kupa 1 için dağıttığı para sizce ne kadar ?

    http://www.uefa.com/...1975297_DOWNLOAD.pdf

    montepiller'e 22,752,000; psg'ye 23,690,000 vermiş. 46.5 falan yapıyor toplam para. peki bizim yayıncı kuruluşun toplam dağıttığı para ne ? 5 yani fransa liginin 9'da 1'i. bu para sadece kupa 1 için. sürekli büyümeyi hedefliyoruz ama olmuyor. 3. kez üst üste kupa 1'e katılcağız ama yine oyuncu getiremiyoruz. bende isterim lavezzi'yi sol kanada koymayı, önüne dzeko, arkalarında sneijder var zaten. daş gibi hücum hattı olur. ama olmuyor. demirören'i bir yandan bilmem nesi diğer yandan.

    golcü istiyoruz takıma. bu şartlar altında alabileceğin adamın fiyatı düşük performansı ise yüksek olmalı. ona buna burun kıvırma lüksümüz yok. he diyorsanız ki ''gerek yok kardeşim.'' ben umut, burak, ismail ile çıkarım bam bam bam basarım. çeyrek finale kadar çıkarım. o zaman tamam. ama ''yok lan umut daha top kontrolü yapıp iki metre yanına pas atamıyor. burak desen kanser etti. berk ismail zaten toy.'' o zaman burun kıvırma lüksün yok.

    not: yukarıdaki entry, parası olmayan fakir ama gururlu bir gencin, zengin kızların elinden kupasını almak istemesi için yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın