resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 232
    galatasarayımız'ın her kademesi için yüzdörtyıldabir ele geçecek olan şanstır.
    açıklayayım hemen:
    galatasaray kulübünün geneli için: imaj meselesidir sevgili galatasaraylı kardeşim. marka değeridir. tanınırlık ve transfer yapabilirlik potansiyelidir. zaten açık ara önde olduğumuz, marka değeri ve karizma dereceleriyle, türkiye'den ayrı havada, zirvede tek başına kalmamızın sebebi ve göstergesidir.
    futbolcular için: şans ve mesleğinden zevk alma avantajıdır. ne diyor riji? "eğer zevk almıyorsanız, sistemi değiştirebilirim." adam, markalaştığı sistemi, futbolcuların huzuru için değiştirmeye hazır. kariyerini tehlikeye atacak adımdan kaçınmıyor. işte böyle bir teknik adamdır ve futbolcular tarafından el üstünde tutulması, kapris yapılmaması lazım**. genç oyuncular içinse daha bir şanstır ki, dünyanın en maharetli çiftçisinin elinde tohumlar.
    taraftar için: artık, ali samiyen'de veya kahvede digitürk başında sakin bir şekilde olan biteni izleyebilecez. ne olsa kenarda, bu işin üstadı oturuyor.. yetmişte mehmet güven'i oyuna alsa bile "ya sabır" çekmeyecez.
    yönetim için: galatasaray liseli olmayan bir başkan için, transfer edilebilmesi gerçekten çok büyük bir meydan okumadır ve yerini sağlamlaştırmadır. ha üyeler arasından halen daha çinkaşlık çıkartanlar bolca var orası ayrı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın