resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1342
    bazıları gibi şirin gözükmeye çalışmayan çıkıp işini yapan iyi kalpli futbolcu. çalışkandır, yardımseverdir ve iyi niyetli bir adamdır, bunu hayatını biraz yakından takip edenler bilir.

    buna karşın bu iyi karakter özelliklerini hiçbir zaman insanların gözüne sokma yavşaklığında bulunmaz. sempatik gözüküp içten pazarlıklı, sinsi, kötü niyetli olacağına antipatik gözüksün ama böyle iyi niyetli bir adam olsun.

    ronaldo'yu saha içinde ve dışında hiçbir zaman bir skandal içerisinde, bir çirkeflik veya kavga peşinde göremezsiniz. he bizim maçta da olduğu 5 tane atsa 6.yı kovalar acımaz ama her sene 50-60 gol atabilmek için de biraz böyle olmak lazım.

    böyle para, böyle şöhret, böyle fizik hangimizde olsa kıçımızı toplu tutar böyle eşşek gibi çalışır, makina gibi oluruz bilmiyorum. kendisinin 10'da 1'i yeteneğinde adamlar o gece kulübü senin bu gece kulübü benim, alemler, karılar, kızlar, içki, kilo içinde boğulurken bu herif kıçına paraşüt takıp it gibi koşuyor, beslenmesine dikkat ediyor, sosyal hayatına dikkat ediyor niye mi çünkü adamın karakteri düzgün, kıymet biliyor.

    o nedenle biraz saygı duyun, antipatik deyip yaftalamak en kolayı, insanları yok yere "çirkin" gibi sıfatlarla niteleyip önyargılı olmayın.

    dünyanın en iyi futbolcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın