• 161
    işe yaramayan transfer hakkımızı 13/14 sezonu devre arası transferinde hajrovic, salih dursun, veysel sarı ile doldurduğumuza göre yönetimin yapması gereken şey açıktır.

    transferde az ama öz oyuncu alalım. bilmiyorum trabzon satmaya gönüllü olur mu ama olcan adın'ı mesela 6-7 milyon civarında bonservis bedeli ile veriyorlarsa mutlaka alalım.
    yine gökhan töre o fiyatlara bitebilecek bir oyuncu, mutlaka alalım.
    mevlüt erdinç... bir arkadaş çok güzel demiş, rakiplerin 11'inde olmasındansa bizim yedek kulübesinde oturması daha iyidir, mutlaka alalım.
    ha bir de okay yokuşlu var.

    türkiye'den başka da oyuncuya talip olmaya gerek yok. ishak doğanmış, turgut doğan şahinmiş... gerek yok bu adamlara. formanın ağırlığını kaldıracak isimlere yönelelim. zaten ötekilerin iyisi yedek kulübemizde mevcut.

    yabancı transferi ise kolay. dünya kazan biz kepçe. istediğini seç beğen al.
    yeter ki işe yaramaz adamlar milyon eu'ları dökmeyelim. biliyorum taraftarın istediği ve takıma katkı verecek adamlar 6-7 milyon eu etmezler ama sağolsun hükümet ve federasyon karaborsa piyasasını hakim kıldılar futbolumuzda. şampiyonlar ligi'ne katılamazsak hedefimizdeki oyunculara vereceğimiz fazladan 3'er milyon eu'dan çok daha büyük zarara uğrayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın