• 2085
    savunmasını euroleague sertliğinde yaptığı sürece ligde yenemeyeceği takım yoktur. bu sene top8 görürken bunu savunmamızla başardık. özellikle furkan aldemir ile başlayan markoishvili, sinan ve hairston ile devam eden savunma iskeletimiz rakipler karşısında bize büyük avantaj sağlıyor. arroyo gibi hem playmaker hem de şutör oyun kurucuya rağmen hücum takımından ziyade savunma takımı olduğumuz söylenebilir. alınan skorlar da bunu destekler nitelikte.

    2014 tbl playoffları çeyrek final ilk maçında yenilgiyle başlamamızın hayırlı olacağını düşünmüştüm. takım ve koç yanıltmadı sağ olsun. o yenilgi takıma atılmış bir yumruktu adeta ve ayağa kalkmayı başardık. yarı final ilk maçında istediğimiz skoru alarak saha avantajını da ele geçiriyoruz. inanırsak bu turu da geçeriz. yeter ki bu takım istesin.

    ayrıca cenk ve sinan playofflara çok iyi başladılar. cenk özellikle istikrarlı bir basketbolcu olsaydı ülkemiz müthiş bir skorere sahip olacaktı fakat kendisinin süreklilik problemi var. playoff performansının devamını dileriz. yabancı sınırının olduğu ligde cenk'e ihtiyaç var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın