resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 65
    jem altyapısından yetiştiği reading için önemli ve sevilen bir futbolcu. son 5 sezonda sakatlık yaşamadığı tüm dönemlerde takımının orta sahasındaki vazgeçilmez oyuncu konumundaydı. bir önceki yıl her ne kadar küme düşmüş olsalar da premier lig tecrübesi edindi.

    bu sezonun ilk kısmında geçirdiği diz sakatlığından sonra kalan maçların tümünü kaçırdı. saha antrenmanlarına ancak önümüzdeki hafta başlayabilecek. kendi oyun tarzı için çok önemli bir özellik olan fiziksel gücünü ne ölçüde toparlayabileceği kalan kariyeri için belirleyici olacaktır.

    aslında veli kavlak'ın beşiktaş'ta üstlendiği gibi bir rol alıp faydalı olabilecek bir oyuncuydu. tipik bir defansif orta saha hamallığı ve tek yönlülüğü yok, koşu mesafesi de hayli yüksek. selçuk ve melo'dan çok daha dinamik ve fazladan mücadele eden yapısıyla onları rahatlatabilecek bir opsiyon olabilirdi. takımın bu tarzda diri birine ihtiyaç duyduğu da ortada.

    eğer sakatlığının izlerini atlatıp eski formuna dönerse yabancı sınırlamasının devamı durumunda türk takımları için iyi bir alternatif olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın