• 2890
    artık uyanması gereken yönetimdir. fenerbahçe ve beşiktaş güçlerini birleştirip tüm enerjilerini galatasaray'ı geriletmek üzerine kurmuş durumdalar. fenerbahçe geçen sezon 6+0+4'ü zorla kabul ettirerek ve alper'i fahiş fiyata transfer ederek galatasaray'ın şampiyon olmasını engelledi. neyseki şampiyonlar ligi'nde bir şekilde gruptan çıkıp ligde de şampiyonlar ligi'ne direk gitme hakkını kazanarak bu sezonu minimum zararla atlattık. ancak şimdi de beşiktaş sırf galatasaray'ı geçebilmek için planlarını 5+0+3'e göre yaptıkları yalanını ortaya attılar, çok net. istediklerini kabul ettiremeseler de yabancı sınırını en azından 5+3 yaptılar ve bizim planlarımızı bozdular.*

    şimdi elimizde şampiyonlar ligi'ne direk katılım hakkı gibi beşiktaş ve fenerbahçe'de olmayan bir koz var. onların talip olduğu bizde de iş yapabilecek yerlileri bu kozu kullanarak ellerinden almalı ya da fiyatlarını yükseltmeliyiz. ayrıca bir de gökhan inler ile ömer toprak'tan en azından birini alabilirsek çok büyük iş yapmış oluruz.

    şimdi bizim vizyonumuz farklı falan demeyin hiç. adamlar bizimle gizliden gizliye savaş içerisindeler. tek amaçları bizi rekabette geriye itip pastayı birlikte yemek. biz hala ayıkamadık bu mevzuya. muhtemelen bu 5+3 zırvalığı da sadece bir sezon sürecek ancak biz akıllı davranmazsak bırakın şampiyonluğu bu kez 2. bile olamayabiliriz ve planları işlemiş olur. ancak şampiyon olup hem dördüncü yıldızı takıp hem de fenerbahçe ya da beşiktaş'ın şampiyonlar ligi'ne direk katılım hakkını elde edememesini sağlarsak planları alt üst olmuş olur.

    federasyonun başındaki malum zatın gidişine inşallah bir yıl kaldı. muhtemelen fenerbahçe'nin avrupa'daki cezası da biteceği için işler değişecektir. o zamana kadar oyunu kurallarına göre oynayıp bize açtıkları savaşı kazanmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın