• 10208
    2014-2015 futbol sezonu için tarık çamdal, ishak doğan, olcan adın ve gökhan töre transferlerini yaparak girmesi gereken takımdır. maliyet hiç takas yapamazsak yaklaşık 15-20 milyon euro tutacaktır ki altından kalkabileceğimiz bir rakamdır.

    selçuk, burak, yekta, semih,koray günter, gökhan zan, veysel, salih dursun, berk ismail ünsal, emre can çoşkun, ibrahim çoşkun, umut gündoğan, oğuzhan kayar, hakan balta, sabri, ufuk ceylan, emre çolak ve eray işcan kalması gereken diğer yerliler olmalıdır.

    umut bulut ve ceyhun gülselam kalacaklardır ama bence elzem değiller.

    ayrıca birkaç genç isim de bu listeye düşük maliyetle eklenebilir.

    yabancılardan : muslera, melo, sneijder, telles ve bruma kesin kalacak gibi. bunlara chedjou da eklenecek. amrabat belki kalabilir.

    drogba, elmander ve burdisso kesin ayrıldılar.

    dany ve eboue gidecek. eboue takasta kullanılabilir.

    hajroviç herhalde kalmaz. ntvspor'a göre olcan adın transferinde takasta düşünülüyormuş ama ihtimal vermiyorum.

    ontivero da kiralık gider.

    bu durumda iki yabancı gelebilir. isim vermeden önerim; olmuş oyuncu almalıyız. 28-32 yaşları arasında büyük liglerde büyük takımlarda ilk 11 oynamış isimli ve hücumda sneijder'i destekliyecek oyuncular olmalı. tercihan avrupalı hatta hollandalı olmalı. sneijder'e danışarak alınmalı. bu iki oyuncu da yaklaşık 20 milyon euro tutar.

    toplamda 40 milyon euro'ya 5+3'e uygun taş gibi takım oluruz. rakipler anormal iyi transferler yapıp güçlenmezlerse türkiye ligini rahat alırız. şampiyonlar ligindeki kuraya göre grubu ikinci ya da üçüncü bitiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın