• 10190
    dünya kupasını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor bence. scout'lar anadolu'da, almanya'da, hollanda'da fellik fellik türk kaleci aramalı.
    dünya kupasından sonra nando'nun 15-20 m. civarı alıcı bulabileceğini tahmin ediyorum.
    telles, melo ve wesley şu anda vazgeçilmez. nando lüks. neden mi? türk kaleci bulmak/riske etmek/çıkartmak eminim ki, 10 numara, libero ve sol bek pozisyonlarına nispeten kolaydır.

    bruma'nın nasıl döneceği soru işareti?
    sağ bek, semih'in yanı ve forvet. en bariz eksiklerimiz. chedjou ile devam edersek, ya sağ bek türk olacak ya forvet. kemik kadroyu 5 yabancı üzerine kurmak çok önemli. ligde oynamasın, cl'de oynar diye düşünmenin ne kadar yanlış olduğunu bu sene eboue örneğiyle gördük.

    bence en hayati pozisyon forvet. bize şöyle nistelrooy, crespo, sherar gibi bulduğunu kaçırmayan forvet lazım. oyun tarzlarını pek beğenmesem de, cl'de büyük takımlara karşı tek şansımız bu. muhtemeldir ki mancini katı savunma yaptıracaktır. forvette sırtı dönük duvar olabilecek, karambolde, ara pasta gol kaçırmayacak(özetle burak olmayan) bir forvet lazım ki, tek pozisyon bile bulsak gol atabilelim.

    5+3 kere kafam girsin federasyona da.

    resmen ülke takımları başarısız olsun, rekabete ortak olamasın diye kurulmuş bir sistem. bunu düşünene kadar alt yapıları nasıl geliştiririz'i düşünseniz şimdiye kadar çoktan yol almıştık. salak herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın