• 10183
    az gol atmasının nedenini forveti olarak göstermenin absürd olacağı takımdır. takım 13-14 sezonunda az gol attıysa bunun en büyük nedeni gol dağılımındaki sıkıntılardır. sezonun büyük bölümünü sağ kanat olarak oynamış burak yılmaz ve yine sezonun büyük bölümünde oynamayan didier drogba'nın 26 gol atmış olmasının yanında wesley sneijder(12 gol) dışında skora katkı yapan oyuncusu yok gibi bir şeydir.

    bilmiyorum kimsenin dikkatini çekiyor mu ama kanat oyuncusu olmayan takımdır. daha önceki sezonlarda melo-selçuk'un insanüstü performansları ve hücumdaki kilit oyuncularının skora yüksek katkıları sayesinde ciddi skor kaydedebilen takım belli bir noktada tıkanmıştır ki bu da çok normal. yaş ortalaması git gide yükselen ve kenardan top taşıyabilecek, hücumda top tutabilecek, forvetlerinizi besleyebilecek ve skora doğrudan katkı yapabilecek kanat oyuncularından mahrum olan bir takım da temposuzluğa ve sıradan futbola mahkumdur. bu sebeple bruma'nın uzun sakatlığı ve onun tipinde başka oyuncuların yokluğu galatasaray'a büyük darbe vurmuştur.

    kısacası daha çok gol atması, yani daha üretken olması ve göze daha hoş gelen futbol oynaması için yeni sezonda kanat oyuncularına muhtaç olan takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın