• 75
    daha önce yazdığımız gerçekler ışığında fenerbahçe taraftarına çağrımız baki. artık bir karar vermek zorundalar; ali ismail korkmaz'ın ideallerine sahip çıkıp aziz yıldırım'a isyan mı edecekler yoksa kendilerine paralı köpekler diye hitap eden bu diktatörvari yönetime biat edip ali ismail korkmaz'a ve onun ideallerine ihanet mi edecekler?

    (bkz: fenerbahçe/#1421754)

    eğer kaldıysa fenerbahçe'nin özgürlüğüne ve onuruna düşkün çocukları,

    ve eğer varlıklarına inanıyorlarsa fenerbahçe cumhuriyeti'nin

    bu cumhuriyetin bekası için geç olmadan kendi gezi parkı direnişlerini başlatmalıdırlar.

    gezi parkı direnişinin yaktığı ateşle her kesimden farklı grupların bir araya gelişinin sebebi demokrasi, özgürlük ve adalet isteği olmuştur. bu direniş, bütün bu unsurlarda sınır çizme ve düzenleme yapma isteğindeki bir başbakana ve onun hükümetine karşı isyan niteliğinde başlamış ve gelişmiştir. fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumda bundan farksızdır. fenerbahçe seçimle iktidara gelen ancak 15 yıldır kulübü bir diktatörya gibi idare eden bir başkana ve yönetime sahiptir; hiç bir muhalif grubu kulüpte barındırmayan, başarı için her türlü illegaliteye kucak açan, gerektiği zaman tehdite ve hatta şiddete dahi başvuran bir yönetim. üstelikte işlediği suçların cezasız kalması için faik işık, rıdvan dilmen, nihat özdemir ve göksel gümüşdağ gibi isimleri kullanarak gezi'de mücadele edilen zihniyetle işbirliği yapan bir yönetim.

    bu ülkenin özgürlüğüne düşkün tüm bireyleri tarafından sahip çıkılmış gezi direnişinden, başta fenerbahçeliler olmak üzere tüm sporseverler olarak bir ders çıkartacak isek, o da fenerbahçe ve türk futbolunun kendi gezi parkı direnişini yaratma ve yozlaşmış bu futbol iktidarına isyan edebilme gayreti olmalıdır. türkiye cumhuriyeti için özgürlük ve demokrasi talep ediyorsak fenerbahçe cumhuriyeti ve türk futbolu için de talebimiz bu olmalı. aksi tüm fenerbahçelileri ve sporseverleri iki yüzlü ve riyakar yapar.

    "ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz", “mustafa kemal’in askerleriyiz” ya da “cumhuriyet’in son kalesi fenerbahçe” sloganlarının sadece sözde kalmaması için; fenerbahçelilerin bu sözcükleri utanç içinde söylememesi için; mustafa kemal atatürk’ün ve kurduğu cumhuriyetin ideallerinin tezahürü için, fenerbahçe cumhuriyeti'nin çocukları ali ismail korkmaz'ın takımına yakışanı yapmalı ve başındaki aziz yıldırım’a, onun diktatör vari yönetimine ve işbirlikçisi federasyona karşı kendi gezi direnişlerini başlatmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın