• 583
    ligin son maçında barcelona'ya karşı, şampiyonlar ligi finalinde ise real madrid'e karşı işlerinin zor olduğunun düşünülmesine herhangi bir itirazım yok. sonuç olarak kolay nou camp deplasmanı ve beleş şampiyonlar ligi finali olmaz. ancak normal şartlar altında aynı durum rakipleri için de geçerlidir. yani ligin son maçında barcelona, şampiyonlar ligi finalinde de real madrid kendilerine karşı güle oynaya bir galibiyet almayacaklar, daha doğrusu alırlarsa sürpriz olacaktır.

    2000 yılında uefa kupası şampiyonluğuna yürünen yolda her turu güzel oyunla ve açıkçası rahat denebilecek şekilde (son 32'deki bologna eşleşmesi hariç) geçen ve buna karşın yine her turda "bu sefer x'i eleyemezler", "yok artık yarı finale de çıkamazlar" gibi yorumlara maruz kalan bir takımın taraftarları tarafından, hala daha atletico madrid'in başarılarının yeterince güven oluşturmadığını görmek ilginç diye düşünüyorum. adamlar son raddeye gelmiş, bundan sonra normal şartlar altında en zorlu finalde bile 40% şansları olmasını düşündürecek kadar iyi takım durumundalar.

    bu arada söz konusu saptama, nispeten daha güçlü veya ismi büyük rakiplere karşı mücadele eden diğer lig takımları için de geçerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın