• 148
    oyuncularin haftasonu oynanacak ts maçini dü$ünerek, çok da fazla kasmadan, büyük takim karakterini ön plana çikararak kazandigimiz maç olmu$tur.

    maçi izleyenler görmü$tür. eski$ehir daha baskili gözükmesine ragmen, 2-3 net gol pozisyonuna giren taraf galatasaraydi. taktigi mancini nin verdigini dü$ünüyorum, zira ben saha da klasik bir italyan takimi gördüm.

    rakibi geride kar$ilayan ve kontraatak ile gol bulmaya çali$an bir galatasaray vardi. bu bir taktik di veya oyuncular kendilerini pazar günü* oynanacak ts maçina saklayacakti.

    eski$ehir in açik oynayip, galatasaray in üstüne gelecegi belli idi. zira 43 yil sonra ellerine tekrardan bir türkiye kupasi daha kazanma firsati geçmi$ti.

    ama kar$ilarinda finallerin takimi galatasaray vardi ve belki de bu onlarin tek talihsizligi idi. spor adamlarinin çogu, bu oyunu ele$tirdi ama ben kupa için bunun gerekli olduguna inaniyorum. böyle oynamamiz gerekiyordu, $ansimiz da yaver gitti ve selçuk un defansa çarpan $utunu sneijder mükemmel bir plasi ile aglarla bulu$turdu ve bize kupayi getirdi.

    öncesinde yekta nin vurmayip pas çikarmasi da tabii ki takdire $ayan bir hareketti. ayrieyeten yekta ya da burada ayri parantez açilmasi gerekiyor. dün gerçekten çok iyi oynadi ve önümüzdeki sezon için iyi sinyaller verdi.

    sonuç olarak, galatasaray büyük takim karakterini ortaya koyarak, kupa kazanma ali$kanligi ile maçi kazanmi$ ve müzesindeki kupa kolleksiyonuna bir yenisini daha eklemi$tir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın