resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 395
    forvet, sinirli, çalışkan, aktif, yetenekli, fırsatçı, sempatik, profesyonel

    galatasarayımızın bu sezon oynayacağı, dört-üç-üç sisteminde, ileri uçtaki üçlüden ortada olanı. tam rijkaard'ın istediği özelliklerle donatılmış yaradan tarafından. ayağı top yapıyor, hızlı düşünebilme, oyunu okuyabilme ve boş alanlara kaçabilme özellikleri cabası. aslında bu özellikleriyle, orta sahada ve sağ açıkta da iş yapabilir. çünkü hızı, top sürebilmesi ve içe katedebilmesi bu yerler için de biçilmiş kaftan. tabi bunlar alternatif özellikleri.. kendisi yine kendi yerinde en iyidir.
    bu sene keita-kewell-arda üçlüsü tarafından gol manyağı yapılabilir.
    ayrıca profesyonel de bir oyuncu varoş*. bakmayın siz, başındaki kanı hakemin üstüne sürdüğüne.. o zamana kadar yapılanlar, alpay'a, hasan'a ya da fındık kadar boyuyla sabriye yapılmış olsa bile, rakip takımdan bir futbolcuya tekme tokat dalardı.
    sempatik de aynı zamanda. basın toplantılarında, röportajlarda falan, muhabirin yüzüne bakıyor, çevirmenin değil. samimi, içten cevaplar veriyor, gülüyor. rahat oturuyor vesaire vesaire..
    yani anlayacağınız, galatasaray'da ikinci baharını yaşamayan, daha ilk baharında olan bir top tepicisidir. lyon'da, benzama'nın yerinde dünyada ilk onbir oynayabilecek futbolcu sayısı da bir elin parmaklarını geçmez zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın