resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 135
    messi ile karşılaştırılmayı haketmeyen futbolcu. hayır hemen, 'yakışıklı da ondan, parası var da ondan kıskanıyorsun' gibi bir dizi saçma yüklemelerde bulunmayın bu aciz bünyeye.. arkadaş bir insan, yüze ellilik futbol sahasının içerisinde olsa da insandır. ve orada da yeteneklerinden çok insanlığı, insanlar tarafından önemlidir, önemli olmalıdır.
    ne yani lincoln geldi asist kralı oldu da ne oldu? yine arkasından karaktersiz demiyor muyuz? baros'a yaptığı güzel asistleri hemen unutmadık mı? yani futbol illa ki bir yere kadar, en fazla bir gün sürer sıcak etkisi. ama karakter öyle değil, valla bak.
    bu adam her pozisyondan sonra, stadyumdaki kameralara bakıp poz veriyor, saçları her daim briyantinli, sözleri bildiğin iğne, kendini beğenmiş. değerlerin, mütevaziliğin, yetenekten ve paradan önemli olduğunun farkında olan bir futbol izleyicisi olarak da, bana atacağı gollerden sonra söyleyeceği bir kaç mütevazi sözü lazımdır. atacağı elli golden sonra yapacağı, "ben en iyiyim" tarzı açıklamalar değil. bunlarda samimiyim.
    ha buradan beni okuyorsa ona şöyle seslenmek istiyorum:
    (bkz: adam olsun öyle gelsin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın