• 2879
    2013-2014 yılı icraatları;

    bayan basketbol ligi şampiyonluğu.*
    bayan basketbol euroleague şampiyonluğu.*
    bayan basketbol türkiye kupası finali.*

    ----

    erkek basketbol ligi playofflara katılma aşamasında.*
    erkek basketbol euroleague top 8'e katılma başarısı.
    erkek basketbol türkiye kupası yarı finali.

    ---

    futbol lig 2.liği.*
    türkiye kupası finali. *
    şampiyonlar ligi son 16.

    ----

    türkiye spor kulüplerinin genel ağırlıklı branşları üzerindeki tablosu bu şekildedir.

    şimdi eğri oturup doğru konuşulmalı. bu yönetime başarısız demek biraz fazla olur. elbette türkiye'de spor kulübü denildiğinde tatlı su taraftarı için herşey futboldur. ama bayan+erkek basketbol şubeleri azınsanmayacak şekilde destek görmektedir artık. özellikle mahmudi dönemi ile birlikte çıkışa geçen erkek basketbol bu sayede bayan basketbol şubesininde lokomotifliğini yapmaktadır. popülaritesi ve desteklenmesi konusunda. o yüzden bu 3 branşı göz önüne aldığımızda fazlasıyla başarılı bir sezonu geride bıraktık. tabi daha sonuçlanmayan-erkek basketbol ligi, futbol türkiye kupası- alanlar olsa da gözle görülür sonuçlar ortada.

    futbola gelirsek; bu takım juventuslu ve real madridli bir gruptan çıktı. elendiği rakip chealsea.(yarı final gördü) sezon boyu kaos ortamında olan bir şubedir 2013-2014 yılı futbol şubesi. bunu baz aldığımda kendi adıma tatmin edebilir sonuçlar görüyorum. maç maç değerlendirdiğimizde bu sezonun katili bizim ve futbolcuların ortaya çıakrdığı gelişi güzel bir deplasman fobisidir. bu doğrultuda da şampiyonluğu verdik.

    tekrar başa döndüğümüzde asıl değinmek istediğim şeyi yinelemek istiyorum. galatasaray spor kulübü 2013-2014 yılında genel anlamda başarılı bir sezon geçirmiştir ve geçirmektedir. ve bu düşüncelerimin hiç biri şahsi değil bizzat kulüp ve yönetimidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın