• 280
    st. pauli ile yeni bir oyuna başladım sözlük. bir çok oyuncu kiralamaya çalıştım fakat muvaffak olamadım, kulübün bütçesi oldukça kısıtlı zira. ben de bonservisi elinde olan tecrübeli oyunculara yöneldim. jose pereira kleberson, nuno gomes ve aleksandar radosavljevic ile tecrübeli fakat yaşlı bir omurga oluşturdum. sol kanat rotasyonum için ozan ipek'i kiraladım. bonservisi ile aldığım tek oyuncu ise perulu genç orta saha rafael guarderas oldu. elimdeki oyunculardan sol bek marcel halstenberg, sol açık ve merkez orta saha marc rzatkowski, sağ bek ve sağ açık bernd nehrig, merkez orta saha dennis daube ve forvet christopher nöthe üst düzey verim aldıklarım oldu.

    an itibariyle on yedi maç sonunda on galibiyet, beş beraberlik ve iki mağlubiyet ile otuz beş puan topladım ve liderim fakat ilk beş sıradaki takımlar otüz üçten otuz beşe doğru sıralanıyor. yani; zirve mücadelesi epey gergin geçecek gibi duruyor şimdilik. son olarak yıllık maaş bütçem yıl sonunda üç yüz bin euro eksik verecekti, kulübün altı yüz bin euroluk kontratıma yaptığı iki yüz yetmiş ben euroluk zam içeren kontrat uzatma teklifini yeniden değerlendirerek iki yüz kırk bine indirmek gibi bir fedakarlık yaptım. böylelikle üç yüz bin eksiden, iki yüz elli bin artıya geçirmiş olduk bütçeyi. fakat ara transfer dönemi geliyor ve bütçem "0". umarım yönetim beklentilerin üzerine çıktığım kariyerimde bana destek olarak biraz bütçe yaratabilir de, takımı şampiyon yapmak yolunda bana üst ligde de yardımcı olacak genç oyuncularla takviye edebilirim. arada geçecek yarım yılda onları da rafael gibi bir üst lige hazırlayarak, onların bir üst ligde tutunabilecekleri kadar deneyim kazanmalarına yardımcı olurum diye umuyorum. şimdilik vaziyet bu abilerim, ablalarım.

    daha önce almanya ikinci ligi'nde veya kuzey avrupa'da kariyer yapmış arkadaşlarımız varsa şayet; bir stoper ve bir sağ bek önerisi alabilirim kendilerinden. özellikle genç ve potansiyelli; bütçeye çok da yük olmayacak oyuncular peşindeyim.

    güzel oyun vesselam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın