• 126
    ikinciliğin hayati önem taşıdığı sezon. birisinin bunu bizim futbolculara da artık öğretmesi gerekli. bırakın şu umursamaz oyunu da iki maç daha direnin.

    bir kere ben şampiyon olamadıysak ikinci olalım taraftarı değilim. şampiyonluk gittikten sonra zaten uefada oynayacağımızı bildiğim için ikincilik için yalvarmam. çünkü galatasaray da olsak ön elemede türk takımları elenir. acı ama gerçek. ancak daha önce binlerce kez söylediğimiz gibi 2. olursak doğrudan şampiyonlar ligine gidiyoruz. çünkü şikeci takım kuru kuru şampiyonlukla yetiniyor. ikinci doğrudan üçüncü ön elemeyle şampiyonlar ligine gidiyor. işte bu yüzden;

    -biz ikinci olursak seneye tek başımıza şampiyonlar ligindeyiz. beşiktaş ön elemede elenecek. yine paralar bizim olacak. yine tek başımıza bir şampiyonlar ligi macerası yaşayacağız. oldu da beşiktaş kazara şampiyonlar ligine gitti. 3-5 kuruş eksik alırız. o kadar. onlar bizi etkilemiyor.

    -beşiktaş ikinci olursa biz ön elemeyi geçemeyiz. uefada beş kuruşsuz sürünürüz. stadıyla birlikte şampiyonlar ligi gelirlerine tek başına konan beşiktaş da sıkıntılı günlerden çıkmış olur. seneye bir rakibimiz daha olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın