• 403
    1 mayıs 2014 juventus benfica maçında 30 dakika 10 kişi, 8 dakika 9 kişi oynayan benfica ile 0-0 berabere kalarak (ilk maçı benfica evinde 2-1 kazanmıştı), 2013-2014 sezonu uefa avrupa ligi'nde, final oynama şansını kaybeden takım. ki o final kendi sahalarında oynanacak.

    bence final oynamayı hak etmediler! benfica'dan daha iyi futbolcuları olabilir, ama benfica'dan daha iyi bir takım değiller. benfica'ya karşı 98 dakikada nerdeyse doğru dürüst pozisyona giremediler. tam anlamıyla baskı kuramadılar, taraftarları da kötüydü doğrusu.

    her ne kadar italya ligi'ni domine etseler de, abartıldıkları kadar iyi bir takım olduklarını düşünmüyorum. italya ligi'nin kalitesi zaten malum, diğer italyan takımlarına kıyasla daha iyi bir kadroları olduğu için doğal olarak oraya hükmediyorlar, daha fazlası da değil!

    yani şampiyonlar ligi'nde son 16 takım arasında olsalardı, asla real madrid, bayern münih, barça, chelsea, atletico madrid veya psg gibi takımlarla baş edemezlerdi. hatta dortmund, schalke veya olympiakos gibi takımlar bile juve'yi eleseler şaşırmazdım doğrusu. biz zaten her zaman olduğu gibi yine tokatlamıştık kendilerini.

    bir de teknik direktörleri conte önderliğinde, çok çirkef bir takımlar! şimdi conte ağlasın ve italyanlara has bir özellik olan her kötü duruma bir bahane bulma senaryolarını yazmaya başlasın.

    hatta ben de yardımcı olayım biraz!

    yağmur yağmur yağmur yağmur sessizce silecek kibirimizi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın