• 14
    bir yüksek tirajlı gazetelerin spor yazarlarının yazdıklarına bakıyorum, birde kendisine. bir arkadaş kendisi hakkında web köşe yazarı demiş. evet kendisi yüksek tirajlı bir gazetede değil bir web sitesinde köşe yazarlığı yapmaktadır ancak internet sağolsun o yüksek tirajlı spor gazetelerindeki yazarların iki satırlık düşünmeden sorgulamadan yazdığı yüzeysel yazıları okumak yerine kendisinin analizlerle dolu gerçekten emek harcanmış yazılarını okuyabiliyoruz.

    ben kendisinin yazılarını okumaktan büyük keyif alıyorum ve zaman zaman kafamda bir araya getiremediğim düşünceleri analizleriyle dolu yazılarıyla toparlayabilmemi sağlıyor. bazen yazdıklarında katılmadığım noktalar olsa da bu kadar niteliksiz futbol yazarlarının ve twitter fenomenlerinin olduğu ortamda kimse düşüncelerime etki edemezken tıpkı #1475305 entrisinde olduğu gibi bana farklı bir bakış açısı sunabiliyor.

    her ne kadar mancini'nin alması gereken riskleri alamadığından dolayı bu sezon için başarısız olduğunu düşünsem de ve bu yüzden bana gelecek yıllar için tam olarak güven vermese de yönetimin tavrı, oyunculara uygulanması gereken davranış biçimi ve mancini'nin gönderilip yerine lucescu yada bir başka x kişisinin gelmesi konusunda betimlediği kar-zarar tablosu gibi düşünceleri benim daha farklı düşünmemi sağlamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın