• 2852
    fenerbahçe'nin şampiyon olmasıyla şu sıralar hakkında bolca atılıp tutulan yönetim.

    oysa ne yaptılar? fatih terim chedjou'yu istedi... müthiş bir rakamla transfer ettiler.
    fatih terim bruma'yı istedi... müthiş bir rakamla transfer ettiler.
    fatih terim kimi istediyse aldılar daha doğrusu.
    peki teknik direktörün sik gibi kimyası olan bir takım kurması bu adamların suçu mu?
    fatih terim'in bu sezon yaşanacakları önceden sezip siktirolup gitmesi yönetimin suçu mu?
    bak burda kimse ama fatih terimi kovdular demesin, kalbini kırarım. fatih terim kendini kovdurdu. bunun hepimiz farkındayız.

    peki ne yapsın bu yönetim. hükümet destekli federasyon tarafından gerçekleştirilen haksız uygulamalara karşı mı dursun?
    mümkün mü böyle bir şey? biz sadece bir spor klübüyüz. eşit şartlarda mücadele ederiz. bu mücadelenin içerisinde bile her sene şampiyon olmak yokken kimse kusura bakmasın ama hükümet, federasyon kurulları, hakemler, medya, hatta kendi evladı fatih terim tarafından baltalanan bu takım için gerekli her türlü mücadeleyi göstermiştir ünal aysal ve yönetimi. hala ali dürüst niye gitti diyen sığ beyinliler olabilir. onu da şöyle açıklayalım. ali dürüstlü, adnan öztürklü yönetim bir konsensustu. her biri ayrı ayrı başkan olabilecek adamların camiayı toparlamak için biraraya gelmesiydi. ancak bu kadar lider de aynı çatıda olmaz. nitekim de olmadı.

    ancak ali dürüst'e de bir paragraf açmak isterim. galatasaray tarihinin gördüğü en sinsi yöneticidir. defalarca başkan ol çağrısı yapıldı kendisine. asla başkan olmadı. asla zor günde ben bu camiayı ayakta tutarım diye ileri atılmadı. bu bakımdan bir adnan polat'ın tırnağı olamaz. peki ne yaptı? hep yönetimlere girdi, hep o yönetimlerin gizli başkanı olmak istedi, hep dedikleri yapılmazsa ortalığı karıştırdı. bir nevi derin galatasaray olma çabası. ünal aysal da bu tehlikenin farkına varınca yönetimden uzaklaştırdı. bu kadar basit. nitekim bu sezon her fırsatta camiayı içten baltalaması da aynı fatih terim gibi gönderilmesinin ne kadar haklı olduğunun bir göstergesi.

    şimdi biz şampiyonluğun verilmesinin etkisiyle elimizdeki son dönemlerin en iyi yönetimini linç ededuralım bir yandan da demirören ve ferit şahenk medyasının yazdıklarına bakmakta fayda var. aaa ne acaip değil mi? onlar da tam bunu yapalım istiyorlar. neden acaba....
App Store'dan indirin Google Play'den alın