• 2844
    mevcut yonetimi sevmiyorum. sevmedigimi de her fırsatta dile getiririm. ancak burda gundemin sıcaklıgıyla ıskaladıgımız birkaç konu var. galatasaray yuzyılı aşmış gecmişiyle bu ülkenin en buyuk değerlerinden biri ve bana göre en buyugu. fenerbahce de keza suanki şike vs gibi olaylara bulasmıs insanlarını saymazsak bu ulkenin en buyuk degerlerindendir. o nedenle taraftar arasında ve yonetimler arasında sürtüşmeler olsa dahi galatasaray ve fenerbahce kavramlarının ebedi dostluk klişesi herzaman kagıt üzerinde nezaketen de olsa olmak durumundadır. şampiyon olan fenerbahce kulubunun en buyuk rakibi tarafından kutlanması bizlere taraf oldugumuz icin kötü gelmektedir ama dogru olandır. hatta ve hatta galatasarayın bunu ilk kutlayanlardan biri onun buyuklugunu daha cok gostermektedir. bu bir yarış ve yarışın sonunda kazananın medenice kutlanması kutlayan tarafı küçültmez aksine yüceltir.

    galatasaray tutup fenerbahcenin başkanını yada ne biliyim başka bir şahsı kutlamayıp camia duzeyinde fenerbahce kavramını kutlamıstır. kişilerden bagımsız bir konu bu. o nedenle bu konu ustunden gerginlik yaratmamızın geregi olmadıgını dusunuyorum.

    ayrıca cok cok alakasız olarak gsstore'u yağmalayan birkaç kendini bilmez yuzunden galatasaray yonetiminin fenerbahce kulubune trip atmasını beklemek de cok komik. her takımın bunlar gibi ayyaş it ugursuz birsürü taraftarı var. bunları yapanların yanına tabiiki bu bırakılmamalı kişisel cezalarını almaları saglanmalı ama bunu kulüpler arası bir olay olarak buyutmek de anlamsız geliyor.

    evet şampiyonlugu kaybettik, hepimiz uzgunuz. taraftar olarak tepkilerimiz bu yuzden. ama bu surecte yonetim yanlış birsey yapmadı bana gore.
App Store'dan indirin Google Play'den alın