• 115
    (bkz: #1469113)

    ayakta alkışlanacak bir entry'e imza atmıştır yine. part time galatasaraylı olmayan, hayatının her dakikasında galatasaray'ı bir şekilde yaşayan, galatasaray tarihini, kültürünü, galatasaraylılığın ağırlığını ve galatasaraylının nasıl olması gerektiğini bile bir taraftarın hassasiyetiyle yaklaşmış konuya. galatasaray ile ilgili mevzulara yaklaşırken, siyasi, şahsi her ne sebeple olursa olsun ikiyüzlülüğün, çifte standartın, haksızlığın, adaletsizliğin daniskasını yapan sözde taraftarların suratına osmanlı tokatını aşketmiştir. düşmanımın düşmanı dostumdurminvalinden, fatih terim'e karşı şahsi husumetlerinin, siyasi duruşuna gösterdikleri sınır tanımaz nefretlerinin esiri olarak, fatih terim'e yaptıklarından dolayı ünal aysal yanında saf tutmayı kendine meslek bellemiş sözde galatasaraylı kanaat önderlerinin maskelerini düşürmüştür. fatih terim-federasyon olayı dolayısıyla fatih terim'i eleştirenlerin ve fatih terim'i artık eskisi kadar sevmeyenlerin başında gelen biri olarak söylüyorum. geri gelelim galatasaray değerlerine karşı kendisinden çok daha fazla bir şekilde ihanet içerisinde olan, bizi işin içine katmaya çalışmasalardı, şikeyi hasıraltı ederdik açıklamasında bulunacak kadar akıl tutulması yaşayan, galatasaray başkanlık makamına ve koca bir galatasaray tarihine leke sürecek türden açıklamalar yapan bir kişiye karşı ağzını açmıyor bu sözde galatasaraylılar. mevzubahis açıklamalar için:#1426678 .

    fatih terim yıldırım demirören'le yol arkadaşı olmuş, asalım hemen, sayın başkan nasıl da kovdu bu haini, adamın içinde varmış zaten baksanıza federasyonla işbirliği içine girmek. bereket, aziz yıldırım ve şürekası ihaleyi galatasaray'a da bırakmaya çalıştı, galatasaray'ın adını karıştırdı, yoksa ünal aysal'dan büyük yol arkadaşı bulamayacaklarmış.

    allah'a şükür böyle galatasaraylı arkadaşlarımız var da, her ne şartta olursa olsun hak bildiklerini söylemekten çekinmiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın