• 549
    sırf birkaç sene evvel hakem hatası ile kaybettiğimiz için şampiyon olmaması gereken takım. bu mantığa göre kasımpaşa'nın kümeye düşmesi gerekir. hatta daha mantıklı bir örnek verelim, rakipleri olan barcelona'yı deplasmanda 2-0 yenerken şikecinin yancısı markus merk'in yardımlarıyla o maç 2-2 bitmişti. o gün kazanmış olsak o ölüm grubundan belki de çeyrek finale çıkacaktık. hatırlamayanlar için söyleyeyim, roma, liverpool ve barcelona ile son 16 gruplarına kalmış, roma ve liverpool ile içerde dışarda berabere kaldık, barcelona ile deplasmanda bahsettiğim maçta 2-2 berabere kaldık ve son maçta ali sami yen'de ofsayt golü ile barcelona'ya kaybettik. kazansak grup lideri oluyorduk. ilk maçta kazanmış olsak her şey çok daha farklı olabilirdi. atletico'nun diğer rakibine bakalım,real madrid. geçen sezon deplasmanda yanlı hakem yüzünden 3 tane gol yedik. onu geçtim, burak yılmaz'ın penaltısını vermezken(ki sergio ramos sarı kart ile cezalı duruma düşecek) gidip bir de burak yılmaz'a sarı kart vererek rövanş maçı için cezalı duruma düşürdü. işte o penaltıyı verseydi çok daha farklı olabilir, yarı finale kalabilirdik.

    şimdi gidin sırf bizi hakem hatası + caner çirkefinin yüzünden bizi eledikleri için şampiyon olmamaları için dua edin. ama bunun için dua ederken biraz da allah'tan akıl fikir dileyin.

    not: barcelona veya real madrid taraftarıysanız lafım yok. kendi takımınızı destekleyin ama saçma sapan sebepler üretmeyin arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın