• 542
    yaptıkları işi "mazluma genellikle sempati duyulur" diye tanımlamak durumu tam olarak açıklamadığı gibi kendilerine de biraz saygısızlık olur bence.

    mazlum genellikle devlerin karşısına çıkan küçük takımlar için kullanılan bir kelimedir. city - plzen veya fa cup maçlarında united - bristol city maçlarında falan küçük takımlar mazlum olur. fakat atleti'ye baktığınız zaman özellikle bu sezon sezon genelinde rakiplerine kafa tutmayı başarabilmiş, kendisinin en az 2-3 katı bütçelere sahip olan takımlarla başa baş oynamış, belki de 500 - 600 milyon euroluk kadrolara sahip barça ve real madrid'i bu sezon arkalarında bırakıp şampiyon olacak bir performans sergilemiş bir takım durumunda şu anda. sezon kelimesini özellikle vurguluyorum çünkü adamlar birkaç maçlık veya 2-3 aylık bir performans değil bir sezonluk performans sergiliyorlar şu anda. kaldı ki şu anda oynayan takımın büyük bir kısmını oluşturan kadro 2 sene önce de uefa kupası ve süper kupa'yı kaldırdı zaten.

    ayrıca torres - forlan - agüero - falcao - diego costa / villa gibi * bir golcü zinciri yakalayıp her defasında sattıkları golcüden kar edip kısmen daha ucuza aldıkları golcüden büyük fayda sağlamak da büyük iş. ayrıca de gea'yı united'a sattıktan sonra gidip courtouis'i kiralamaları ve ondan da verim almaları gerçekten çok büyük iş. reyes'leri falan elden çıkarıp ölmüş diego ve "underdog" arda'yı canlandırıp dünya piyasasına tekrar sunmaları da cabası.

    kulüp yönetimi - hoca - oyuncu seçimleri açısından özellikle son 6-7 yıldır birkaç hata dışında çok iyi işler çıkardılar, özellikle ispanya gibi iki kulübün hegomonyasına girmiş bir ligde söz sahibi olmaya çalışmak ve bunu en azından bu sezonluk başarmak gerçekten saygı duyulası. helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

    ben de malum sebeplerden ötürü başarsız olmalarını istiyorum ayrıca; biraz değişik bir entry oldu sanırım, evet :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın