• 56
    ne yapıp, kimleri alıp, kimleri göndereceğimiz tamamen spor toto süper lig 2013-2014 sezonunu kaçıncı sırada bitirdiğimize bağlı olan transfer sezonudur.

    ikinci olmamız durumunda şampiyonlar ligi gruplarında direk katılıyoruz. üçüncü olan beşiktaş ön elemelerde asla ve asla geçemeyeceği rakiplere karşı oynayacaktır ve bu bizim son iki sezonda olduğu gibi türkiye adına bütün şampiyonlar ligi gelirlerini sahipleneceğimiz anlamına gelir.

    üçüncü olmamız durumunda, ön elemeleri geçip geçmeyeceğimiz belli değil. hesaplara göre son iki sene'de topladığımız puanlara rağmen seri başı olmama ihtimalimiz çok yüksek. bu durumda gruplara kalmamız çok zor olabilir.

    onu geçtim, gruplara kalsak bile beşiktaş ile türkiye'nin şampiyonlar ligi gelirlerini kendileriyle bölüşmemiz gerekecektir, yani geçen senelerde olduğu gibi milyonları drogba, sneijder, bruma transferlerinde olduğu gibi saçamayacağız. ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekecek.

    bu yüzden konsantremiz lig ikinciliğinde olmalı. önümüzdeki sezon için, yapacağımız transferler için ve tabiki en önemlisi prestijimiz için en önemlisi lig ikinciliği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın