• 10017
    son 3 sezon boyunca gol atanları aşağıdaki tabloda toplanmıştır.

    http://i60.tinypic.com/2l9jfj7.png

    burak yılmaz'dan önce takımda gol atanların çokluğu, gollerin takımın geneline yayıldığı apaçık ortada. melo 12, selçuk 13 gol atmışken bu rakamı son 2 yılın toplamında yakalayamamış durumdalar ve hatırlatırım, attıklarının çoğu da penaltı.
    ayrıca "elmander bitmişti yea" diyenlerin, aslında elmander'in aynı çizgide devam ettiğini görmesi gerek. elmander'den, takımı komple oynatmasını beklerseniz, size ilk sezonu verir. elmander'den burak yılmaz gibi yalnızca gol atmasını beklerseniz, takım bugünkü çöküşü yaşar.

    melo'nun dakika/gol oranındaki gerileyişi bariz ortada. keza penaltılarını çıkardığımızda bu selçuk için de geçerli. yine takımın 11'indeki oyuncuların sezon genelinde çok daha fazla skora katkı bulunduğu ilk sezonun ardından yaşadığımız düşüş de ortada.

    hepsinin yanında, kaç dakikada bir gol attığımıza bakarsanız, burak yılmaz'ın çok gol atmasının takımımızın gol bulmak için geçirdiği dakikayı kısaltmamış durumda.

    bugün ortaya çıkan çöküş, aslında 2012 eylül'ünde burak'ın takıma girmesiyle başlamıştı. o günden beri uyarıyoruz, ancak şu anki başarısızlığı görmek için fenerbahçe'nin çok kötü olduğu 2012-2013 sezonunun bitmesini beklediniz.

    artık takımın yardımcı elemanları ancak kupa maçlarında gol atar böyle.

    ---

    hatirlatmak isterim, fenerbaçhe bu sezon gösterdiği performansı geçen sezon gösterseydi, 25. haftada 10 puan gerideydik.

    ---

    yani perşembenin gelişi çarşambadan belliydi, ancak burak yılmaz fanboyları yalnızca günün keyfini çıkarmaktaydı.

    şimdi tekrar deyin, "burak gol atıyor yeaa".
App Store'dan indirin Google Play'den alın