resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 941
    az önce a haberde devre arası transferlerini eleştirirken biz galatasaray'ın bir kuruşunu boşa harcamadık diye bir beyan vermiş eski yönetici. bu muhabbeti açıp 2-5'lik bir maç sonrası* kendisini yönetimden uzaklaştıran ve şu an hala galatasaray'ın başkanlığını yapan isme yani ünal aysal'a sallamaktadır. yaptığı yorumlardan sadece ünal aysal'a duyduğu kin ve nefret belli olmaktadır.

    "kurumsallaşma bu mu yahu?!" şeklinde bazı durumlar için haklı tepki verdiği kabul edilecek arkadaşlar var tabi ki, ancak ota boka bu tepkiyi veren arkadaşlar için; yönetici olarak hiç bir vasfı olmayan ve sadece sevgi/nefret duyguları üzerinden yöneticilik yaptığını sanan bu gibi isimleri yönetimden uzaklaştırılması bu bahsi geçen kurumsallaşmanın bir örneği olabilir mesela.(u: ali dürüst ve adnan öztürk farklı bir profildir, onların uzaklaştırılmasının sebebi tamamen farklıdır yanlış anlaşılma olmasın)

    ayrıca yiğit gökoğlan'lar, sercan kurtuluş'lar için harcanan para da nasıl boşa gitmemiş merak ediyorum doğrusu... hayır transferleri eleştirmek herkesin hakkıdır, lakin eleştirirken "ama benim yaptığım her iş de mükemmeldi yahu" mealinde cümleler kullanmak mide bulandırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın