• 10004
    kadrosundaki yabancı oyuncu sayısının fazla olması sebebiyle 2014-2015 sezonunda sıkıntı yaşaması muhtemel takımımız. şu an için muslera, chedjou, burdisso, telles, eboue, melo, sneijder, hajrovic, ontivero ve drogba olmak üzere 10 yabancımız var. sezon sonu drogba ve eboue yolcu, burdisso'nun bonservisi zaten alınmaz, ontivero da pişmesi için kiralık verilir diye düşünüyorum.

    dany, elmander, amrabat ve bruma kiralık olarak başka takımlarda bulunan oyuncularımız. dany mümkünse yine kiralanabilir, elmander'in sözleşmesi bitecek ve serbest kalacak, diğer iki ismin ise bize lazım olduklarını düşünüyorum.

    bu bağlamda önümüzdeki sezon yabancılarımız muslera, chedjou, telles, melo, sneijder, hajrovic, amrabat ve bruma şeklinde oluyor. bence harika, kanat oyuncularından biri ve chedjou yedek kalabilir ki umarım haberlerde söylendiği gibi 5+0+3 yerine de 6+2 kabul edilir.

    yabancı transferine gerek olmadığını düşünüyorum, tam tersi kaliteli yerlileri kadromuza katmalıyız. karabük'ten dönecek furkan özçal, akhisarlı uğur demirok ve elazığ'daki deniz yılmaz türü oyuncuları bir şekilde değerlendirmemiz lazım. sercan yıldırım şu dakikadan sonra iflah olmaz, bursa'ya kitle gitsin. öyle ki şu an batuhan karadeniz bile öndedir kendisinden, o derece... serdar eylik ve yiğit gökoğlan ne yapılabilir hiç bilmiyorum, inşallah aydın yılmaz iyileşir en azından.

    o değil de meğer yıllarca sol bek diye sol stoper bulundurmuşuz kadromuzda: hakan balta & çağlar birinci : (
App Store'dan indirin Google Play'den alın