• 3
    yetenekleri veya tanıdıkları vasıtasıyla biryere gelirler. onlar da insandır, iyi günü kötü günü elbette olur ancak. futbolcu olmayan bir insan 1 ay boyunca it gibi çalışıp ayda 10-20 bin lira kazansa bile bu ferrari alabileceği anlamına gelmez ki alamaz da zaten aylık 10 bine ferrari. sen 1 maça çıkıp haftada o adamın kazandığının 3-5 katını kazanıyosun. attığın mukaveleler den bahsetmiyorum bile.

    bir fabrika sahibi olduğunuzu düşünün taraftarlar olarak. siz işçinizi memnun edeceksiniz ki, işçiniz size 'isteyerek' iş yapacak. bu adamlar bu paralara memnun olmak zorundalar mecburlar hayatın hiç bir alanında böyle bir para kazanamazlar. memnun değilse yapmıcak o işi. o başka birşey. ha ne diyoduk bu adamlar memnun olmak zorundalar hem para hem iş anlamında.

    şimdi gelelim şu futbolculuğa.
    bre kişiliksizler sizin patronunuz kim ? teknik direktör mü ? kulüp başkanı mı ? ulan küfür ettiklerim , biz olmasak siz nesiniz lan ? sizi kim izler lan biz olmasak ? haysiyetsizler taraftar olmasa oynadığın futbola devam edecek misin lan 5 kuruş para kazanmadan ? bu işi seviyorum isteyerek yapıyorum para kazanmadan oynarım diyebilcek misiniz ?

    eğer bir insan biri için çalışıyorsa onu memnun edecek ki kazandığı parayı hakkıyla kazanmış olsun.
    futbolcu dediğin oynamak zorundadır birader mecburdur. oynayacaksın isterse başında kenan komutan olsun. oynamak için savaşacaksın. senin patronun o değil.

    senin patronun taraftar ! renklerimizi, bizi sevmiyorsan zaten bizde işin yok. bizi sevenlerle büyüyebildiğimiz kadar büyürüz. en azından batsak bile severek izleriz takımımızı. severek !

    not: bu entry genel bir yazı şu an ki galatasaray'la, futbolcularıyla veya başka bir futbol takımıyla alakası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın