resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 7104
    felipe melo naptı? üzerinden sürekli bir spor ahlakı yorumu yapılıyor. nedir bu spor ahlakı? kırmızı kart gösterttiğin rakibin en tahrikkar ve iddialı oyuncusuna kapıyı göstermek spor ahlakı dışında mıdır? hayır aksine tam içindedir. rakibinle uğraşmak onu sinirlendirmek bu işin doğasında var. demek ki ronaldo türkiye'ye gelse ve kadıköy'de gol atıp sakin ben burdayım hareketi yapsa ahlaksız bulunacak. ya da lebron james galatasaray'a gelip kleiza'nın üstünden smaç vurduktan sonra dil çıkarıp tribünlere ben burdayım bakışı atsa ahlaksızlık yaptığı söylenecek.

    spor müsabakalarında ortaya bir iddaa koyarsın hele ki derbilerde. bir de eğer taraflardan biri maçtan önce sizi ağlatacağız orta sahada saçımı kestirip selfie çekeceğim gibi açıklamalar varken bu iddia artar. ve bu iddiaları söyleyen taraf kaybederse sonuçlarına katlanır.

    mesele spor ahlakıysa, emre belözoğlu'nun iki pozisyonda topa dokunamayacakken arkadan tekme atması daha büyük ahlaksızlıktır. meireles'in ve volkan'ın kasıklarını tutması daha büyük ahlaksızlıktır.

    arkadaşlar melo'nun davranışlarını tasvip ve takdir edin. melo'ya sahip çıkın. şu kadar iddalıyım ki bu deli oğlan gibi bir orta sahayı 40 milyona alamayız. yine linderothlara kalırız. zaten mesele ahlak falan değil. mesele ahlak olsaydı meirelese volkana susanlar şimdi melo'yu milletin önüne böyle atmazdı. taraftarıyla beraber ana avrat küfredenler ahlak bekçisi olmazdı. oğlum bi melosuz takımı düşünün olur mu lan öyle şey? amaç o zaten ama biz izin vermeyeceğiz buna.

    we have dünyanın en iyi ön liberosu you don't ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın