• 2797
    melo'nun etik kuruluna sevdk edildi diye haberler var medya'da,

    ben aysalın, sevgili başkanımızın avrupai vizyonu ile baya bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum evet.. hem sportif hem maddi acıdan başarılar var evet tebrik ve taktir ediyorum.. bunu zaten bir tek aysal tipindeki bir insan yapabilirdi ve onun yöneticileri..

    şimdi soruyorum.. şimdi galatasaray yönetimine sesleniyorum, lafla tüpçü'nün istifa etmesini söylemeyin.. lafla meloyu korumayin.. lafla it'e it gibi davranmayın.. artık harekete geçin.

    1) mevcut tff yönetiminden birisi http://www.sporxtv.com/...miyorumSXTVQ45067SXQ bunları açıklarken neredeydiniz ?

    2) mevcut tff yönetimi her zaman bize karşı cephe aldığı zaman neredeydiniz ?

    3) mevcut tff yönetimi ve başkanı yabancı sınırlamasına eyyamcı tutumunda neredeydiniz ?

    4) mevcut tff başkanı milangaz'ın her zaman ve her açıklamalarında fatih terim benim kader arkadaşımdır dediğinde ne yapıyordunuz ?

    5) mevcut tff başkanı milangaz'ı anlatmama gerek yok, kendisinin ne kadar bir o.ç olduğunu biliyoruz ancak sadece istifa lafları, söylemleri ile istifa etmeyeceğini bildiğiniz halde neden bir şey yapmadınız ve yapmıyorsunuz.

    6) fatih terim * tüpçü'nün kucağına oturduğuna neden sessiz kaldınız, neden it'e it, hayvana hayvan gibi davranmadınız

    7) şike sürecinde neden bu kadar pasif kaldınız evet belki şartlar bunu gösterdi ancak o şikeden mahkum olan külüpler ve tff buldukları ilk fırsat'a galatasaraya sallarken neden biz suskun kaldık.

    8) fatih terim 2 sezondur yabancı kuralı saçmadır deyip sonra tff'nin kucağında yabancı kural kalkmasın dediği zaman neden sessiz kaldınız

    9) engin baytar,vedat inceefe ve bu tur yavşakların, galatasarayı karıştırma söylemlerine neden sessiz kalıyorsunuz *

    10) tüpçü.. melo aslında ceza almalı dedi ve şuan etik kuruluna sevk edildi bakın drogba,eboue madima t-shirt'i giydi diye pfdk'ya sevk edildi.. evet bu şerefsizler bizi dünya'ya rezil etti. evet bildiri yayınlandı evet tamam güzel okkalı laflar yapıldı tamam eyvallah ancak melo muhtemelen bir ceza alacak hemde yok yere.. bu haberler üzerine sakın bir bildiri yayınlamayın çünkü kimse bunları okumuyor sadece bizler okuyoruz ve medya.. tff'nin okduğuna inanmıyorum.

    11) bunlara bir darbe yapın.. bir yol bulun.. imza toplayın ve bunları gönderin.. bakın siz göndermezseniz.. sadece kendi içimzde büyürüz ve bu engel kalkmadığı sürece avrupa'da en fazla çeyrek finali görürüz.. her hafta bu şikeçilerle muhatap oluruz.. bakın bu iş artık başka bir noktada.. evet ben aysal başkanı seviyorum.. ancak bir icraat yapsın istiyorum.. gerekirse uefa'ya fifa'ya baskı yapsın.. adaletin olmadığı ülkeye adaleti getirsin.. çok şey istemiyorum.. bizim güçümüz var.. bunu yapmalıyız.. biz bey efendiyiz.. ancak bunlara artık başka bir uslup kulanmanın zamanı geldi ve geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın