resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 937
    (bkz: ne dediler/#1459475)

    ozellikle su kisim: "fenerbahçe'yi yenmek şampiyonluktan önemli değil. taraftarlar böyle bir mutluluk yaşamak istiyordu. biz de istiyorduk. ancak galibiyetten çok, maçın önüne geçen olaylar konuşuldu." fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun. kapanabilecek bir puan farkı yok. 2.likte önemli bir başarıdır. fenerbahçe %99 şampiyon. galatasaray için derbi 2.lik için önemliydi. g.saray yenemeseydi ikincilik sıkıntıya girecekti. ama oyuncular sahada basmadık yer bırakmadı. malesef maç içinde istenmeyen olaylar oldu. kimsenin yaşanmasını istemeyeceği olaylar çıktı."

    su sozleri bile neden galatasaray'da yonetici olmamasi gerektigine isarettir. sen fenerbahceyle mac yapiyorsun, inanilmaz gergin bir mac olacagi belli ki umitlerin de neredeyse sifira inmis. ustune rakip takimin oyunculari 1 hafta boyunca ortami gerecek aciklamalar yapip seni kiskirtmis. maci iyi oynayip kazanmissin senin ustune kurdugun cumlelere bak(!)
    millet hakemin kafasini yardigi mactan sonra bile boyle aciklama yapmadi sen nasil bir "tool"sun ki kalkip boyle aciklama yapabiliyorsun. olmadi kardesim olay falan. fevri bir hareketi var melo'nun, kaba ete kaba et dedi o kadar. sen kendini bunu buyutursen elbette basin iyice sisirir sonra buyuk cezalar da alirsin, butun kamuoyu ustune de gelir.
    su aciklamalar tamamen politik basarisizliktir. adamlar seyini avuclayan adami bile savunup, yapmadi oyle bir sey derken bizim albayrak pasamiz ortada fol yok yumurta yok istenmeyen olaylar yasandi diyor. peki pasam.

    ayrica eskiyle ilgili aglamalarindan da skldim. sampiyonluk yemegi bile yedirmemisler, hagi'ye yaptigin saygisizligin dietidir diyelim ona da, karma is a bitch. yonetime laf cakmaya bahane aramayi birakirsa da biraz daha samimi bulabilirim kendisini. selcuk uzerinden bile akli sira elestiri getiriyor. maalesef hepimiz biliyoruz ki selcuk o pozisyonda sakatlanmadi, acidan ne yapacagimi sasirdim demedigine eminim, selcuk'u bahane edip laf yetistirmeye calismak cok cocukca.

    bize uzak, hukumete yakin olasica is adami.

    kisaca "tool"
App Store'dan indirin Google Play'den alın