• 16
    galatasaray maçlarına gitmeye başladığım çocukluk günlerimde ilk gözüme çarpandı sezgin. ve gittiğim son maçta da gözüme çarpan. ve hiç bir taraftar yoktur ki gittiği bir maça sezgin gitmemiş olsun.

    eskişehir maçından dönüyoruz kafilelerle, daha doğrusu dönemiyoruz. hatırlayan çıkacaktır, bozüyük girişinde tarlalara yatırılışımızı. o maçtan dönen, bir minübüs dolusu taraftarın içindeydi sezgin. onlar da adapazarı dolaylarında kaza yaptılar. minübüs dağıldı, taraftarlar yola saçıldı. sezgin de minüsün içindeki arabasından fırladı yere düştü. o sırada hafif haralanan bir taraftarın yanına yardıma gidenler of çeken bir taraftarın yanında gülmekte olan sezgin'i gördü. '' ulan şuna bak, kolundan azıcık yaralanan ağlarken bacakları kopmuş şu adam gülüyor'' dedi. ne bilsin sezgin'in durumunu.
    sezgin'in arabası prekazi'yle anıldı bir zaman. gevur gol attığında arabaya koşardı. soyadını özcimbom'lu yaptı. şimdi sezgin'e, ''arabadan ineceksin ve sabri'den daha hızlı koşacaksın ama fenefbahçe'li olacaksın'' deseler, sezgin yine de kabul etmez.
    gün geldi hepimiz takıma küstük, benim bile, held zamanında bir sezon maça gitmediğim oldu. aylar yıllar geçti takımda en ufak bir kıpırtı olmadı. soğuk oldu, kardan adam oldu, sıcaklarda kavruldu, en dandik, en önemsiz maçlarda bile arabasındaydı.
    sezgin'in aşağıdan çektirdiği 3 lüye icabet etmeyenimiz yok, çekilen 3 lülere de sezgin icabet eder. sezgin kapalının sahanın kenarından maç seyredeni.
    sezgin tek bir taraftar gibi hür, ve bir ali sami yen stadı gibi kardeşçesine yaşlandı. sezgin'den daha fazla galatasaray maçı seyretmiş insan yoktur. hatta iddia ederim guiness kitabına bile girer, sezgin'den daha fazla maç seyretmiş insan yoktur. biraz daha iddialı konuşayım televizyondan seyretmek dahil bile olsa, daha fazla maçı canlı izlemiştir.
    ameliyat bile olsa masadan kaçar maça gelir sezgin. aman sezgin ben seni takip ediyorum. aynı yaşlardayız, bir gün gittiğim bir maçta seni göremezsem benim de bittiğimin resmidir. karacaahmet çevresinden uzaklaşmıyoruz, stadyum yapılsa bile. giderken arabanda bana da bir yer ayır kardeşim.
    çok yaşa sezgin, kendim için istiyorsam namerdim! sen yaşa ki ben her galatasaray maçında sezgin'in arabası önümden ne zaman geçecek diye heyecanlanayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın