• 265
    galatasaray'in buyuk takim kimligini sahaya koyarak, iyi futbol ile ve kalesinde tek bir pozisyon dahi vermeden kazandigi maçti. seyircimiz kusursuzdu. hakemi ve rakibi buyuk baski altina aldilar. sikeciler avrupa'dan da yasaklandiklari icin oynadiklari tek buyuk maç ve buyuk deplasman biziz ve bunu kaldiramadiklarini bir kere daha gorduk. futbolcularimiz da kesinlikle kendi çopluklerinin horozunun kim oldugunu gosterdi. efelenmeye, dayilanmaya calisan fenerlilere gereken cevabi verdiler. ufak tefek notlarim var kendileriyle ilgili:

    muslera: harika bir kalecimiz var ve bundan sanirim herkes emin. dun kendisine is dustu mu? hayir ama gelen toplarda yer tutusu, hava toplarindaki cikislari yine kusursuzdu.

    eboue: sahada kaldigi surede cok akilli oynadi. caner, ki ne kadar sevmesek de bu sezonun flas sol bekidir, bir kere dahi gecemedi onu. hucuma da destek verdi. dogru yerde, dogru ve sert bir hareketle sari kart gormesi de iyiydi.

    semih: aslinda semih'i hakan'dan ayirmak mumkun degildi dun. semih ve hakan adeta tek bir adammis gibiydiler. emenike'yi ezmeyi basardilar. bir tane dahi hava topunu birakmadi semih. bir iki zamanlama hatasi vardi ama onlari da telafi etmesini bildi ve macta fener'in kalemize tek bir duzgun sut gonderememesini sagladi.

    hakan balta: semih icin yazdiklarim onun icin de gecerli. fevkalade oynadi.

    telles: gokhan gonul'u ezdi. bildigin ezdi lan adami. hiziyla, zekasiyla tek bir pozisyon yarattirmadi. once kuyt, sonra da sow olmasina karsin onunde geri adim atmadi. ileride de sneijder'i ikiledi. iyiydi.

    yekta: macin basinda cok heyecanliydi ve kimi amatorce top kayiplari yapti, yurekleri hoplatti ama dakikalar ilerledikce faydali ve akilli oynadi.

    melo: ahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha felipe melo sendeyse derbide bir puan garantidir. bu ligin tarihinde bu kadar baskin bir orta saha oyuncusu daha olmadi. adam safi yetenek, safi zeka. irkçi çubuklu tosunu oyundan attirmasi ve sonrasinda tassak gecmesi muazzam tabii ama irkçinin kirmizi kartindan sonra kendisinin son dakikalardaki haksiz kirmizisina kadar gecen surede tek bir faul dahi yapmayip oyundan atilmamak icin zekasini kullanmasi daha da muazzam. hakemin eyyamina kurban gitti ama gonlumuzu bir kez daha kazandi. hucumda ve savunmadaki iyi oyununa, mukemmel asistine deginmedim bile farkindaysan.

    selçuk: çok iyi bir maç çikardi. hatta sezonun en iyi oyunlarindan birini oynadi. alkislanmaliydi. ama o formayi cikarmasi da ayip oldu. selçuk'un fanatigiyim ama ne gerek var be abi? niye yani? tamam uzuluyorsun ama bak burak'a neler yapiliyor. yapma boyle. canimizsin sen bizim. gel barisalim.

    sneijder: fener'e karsi ilk lig macinda super top oynadi. o gol atarsa kazaniyoruz. net. harika oynadi. defansa muthis bir katki sundu. super plase golunde topun surati 110 km amk! oyle plase mi olur lan. ayrica sahada fenerlileri delirtmesi de guzeldi. evet abi evet; top auta dogru giderken arkadan ufak bir ittirmeyle sinirlendireceksin bu kopekleri. sana ne yapiliyorsa aynisini yapacaksin. daha fazlasini da hatta. kendi stadin orasi. yok oyle.

    burak yilmaz: o da muthis bir defansif katki sundu. cikardigi kafa topu sayisi 3 mesela. ayrica caner'i yipratti, delirtti. topu iyi dagitti, kenardan guzel bindirdi ve nihayet cok net bir gol pozisyonunda harika da bir vurus cikardi. tosun kaleci inanilmaz bir sekilde kurtardi ama bu burak'in iyiligini golgeleyemez.

    drogba: buyuk maclarin buyuk topcusu. saha icinde aktif dinlendi. fener'in on kisi olmasi da en cok ona yaradi. direkten donen topunda sans biraz yaninda olsa efsane bir gol atiyordu. kimi zaman fizigi yetmedi ama bekir'e attigi calimlar jeneriklikti. ikinci yarida indirdigi ve tuttugu toplarla takimimizi ileri tasidi.

    sabri: girdi ve harika oynadi. burak'a verdigi pas ile soktugu pozisyonun mimariydi. defansta da hata yapmadi.

    veysel: selçuk'un yerine 7-8 dakika sahada kaldi. bu surede rakibin manyaklarindan bruno alves'e efelenmesi hosuma gitti. ezdirme kendini ite kopege. aferin.

    koray: oyuna girdi ve mac bitti. o da karnesine topa degmeden bir derbi galibiyeti yazdirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın