• 954
    milyonlarca galatasaray taraftarının sahip ol(a)madığı galatasaray kongre üyesi olabilmek gibi bir ayrıcalığa sahip bu adam. belki de üyedir. şimdi bu durumu bana mantıklı şekilde izah edebilecek bi'kişi çıksın, beni aydınlatsın, içimdeki bu bitmek bilmeyen sıkıntıdan kurtarsın, ömür boyu can yoldaşım olsun. param, pulum neyse vereyim.

    galatasaray lisesi mezunu ama fenerbahçeli, aynı bunun gibi galatasaray düşmanlarının sırf lise mezunu olmaları sebebiyle hadi ben kendimi filan geçtim de, ömrünü galatasaray'a adamış babamın ve tanıdığım nice galatasaraylı'nın günahı ne?
    galatasaray kongre üyesi fenerbahçeli'ler var mesela, bunlara siz nasıl oy kullanıyorsunuz diye sorduğun zaman "abiler var, onlar arıyor, şu kişiye vereceksin diyor, bizde ona oy veriyoruz" diyor. aynıyla vaki.

    her şey apaçık ortada işte. yok efendim selçuk inan çok formsuzmuş, burak yılmaz ofsayta düşüyormuş, drogba gitsinmiş falan filan.

    evet, bekliyorum. bir kişi çıksın açıklasın bu durumu. mantıklı şekilde izah edebilecek biri çıksın, koskoca memlekette vardır herhalde birileri. hadi eğdin, büktün, kıvırdın, çevirdin mantığa sığdırdın, bak diyorum mantığa sığdırdın bi'şekilde her nasıl yaptıysan, vicdani olarak bu durum nasıl açıklanır peki.

    asıl sorun bu işte, insan haklarına bile aykırı şekilde liseci kafası ile kurulmuş bu düzen. bu kafadan kurtulamadıkça biz ancak burada birbirimiz yeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın