• 46
    fatih terim galatasaray'ı zirveye çıkarmıştır, ünal aysal zirvedeki galatasaray'dan nasıl daha fazla ekmek yiyebilirim düşüncesi yüzünden takımı dibe indirmiştir.

    fatih terim aldığının kat kat fazlasını kulübe geri kazandırıp, 100 yıllık kulübümüzün en çok kar getiren ismi olmuştur. * ha tüm servetini galatasaray'a borçlu olabilir ama bunu ancak beyni olmayan bir insan dile getirir. mancini bizden çok fazla para kazanmasına rağmen servetinin çok küçük bir bölümünü galatasaray'dan kazanmıştır. şimdi durum böyle olunca mancini galatasaray için fatih terim'den daha mı değerli oluyor ? bir de ben iki teknik direktör kıyasladım. beyni yeterli gelişimi sağlayamamış arkadaşlarımız başkan ve teknik direktörü kıyaslamış. bu nasıl bir mantık amk. adnan polat da bu kulübe kendi zenginliğiyle geldi o zaman o da mı fatih terim'den daha değerli ?

    ünal aysal'ın başkan olmadan önce galatasaray hisseleri üzerinden para kazandığı iddiaları çıkmıştır. tabi buna rağmen bazı saf taraftarlarımız ünal aysal kulübün giderlerini cebinden ödüyor zannediyor. ünal aysal geldiği ilk gün balık tutmasını öğretirim demişti hatırlarsanız. onu da yapabildi mi emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın