• 9922
    sneijder varken bütün takımın onun üstüne kurulması gerekirken biz elimizdeki en değerli adamı en verimsiz olacağı yerde oynatıyoruz.

    hep diyorum sneijder ve drogba bir arada oynamaz. bir diğer deyişle sneijder varken takım çift forvet oynamaz. geçen sene takım çift forvet oynadı çünkü orta saha o direnci verebiliyordu şimdi ise orta sahamız makarna süzgecinden hallice. delikleri kapatabilmek için ceyhun+melo+selçuk oynayınca da takımın hücum gücü yok denecek seviyeye iniyor. hele kanatsızken iyice tıkanıyoruz.

    manciniye en büyük kızgınlığım takım bu formatta ve bu oyuncularla olmuyorken ısrarla devam etmesi. ceyhun - yekta - sol kanatta sneijder üçlüsünden ne umdu ne bulmayı umuyor ki ısrarla devam ediyor oynatmaya.

    sneijder varken takımın oynayacağı taktik az çok bellidir:

    ya 4-2-3-1 oynatırsın iki tane canavar gibi kanat oyuncusu alırsın ileri üçlünün ortasına da sneijderi koyarsın.

    ya da 4-3-1-2 oynatırsın selçuk ve melonun yanına melo gibi bir adam daha koyarsın.

    yemin ediyorum melo .ikerim sizin oynayacağınız oyunu dese ve bıraksa bu takım ilk 5'e giremez bu oyunuyla.

    sene sonunda işimiz çok daha zor olacak. 5+0+3 gelecek ve şu anda bizim 12 ya da 13 tane yabancı oyuncumuz var. sayamadım valla kaç tane olduğunu, üşendim. elimizdeki yabancılardan 5-6 tanesini göndereceğiz ve yenisini de alamayacağız. eğer bir mucize olur da ab pasaportlu oyuncular yabancı sayılmazsa bir şeyler düzelebilir yoksa önümüzdeki seneler işimiz daha da zor olacak.

    evet sinyör mancini. kalan haftalarda en büyük hedefimiz beşiktaşı geçip ikinci olabilmek ve feneri arenada yenmek. bunun için de bir şeyler yapacak birisi varsa o da sensin. takımın şu anki başarısızlığının bir numaralı suçlusu mancini iki numaralı suçlusu ise aysaldır. başarı yoksa istifalar hazır olmalıdır.

    her zaman için aslolan galatasaraydır. bir ego uğruna takımın içine edilirse, kimse kusura bakmasın ama bunun hesabı verilmelidir. bu isim kim olursa olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın